Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Είχε ρίξει έναν οχετό στη Φαίη, είχε προβλέψει τι θα…»

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Είχε ρίξει έναν οχετό στη Φαίη, είχε προβλέψει τι θα...»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι τις τελευταίες ημέρες ο ΣΚΑΪ, με αφορμή την απόφασή του να προβάλει κανονικά την εκπομπή “Fay’s Time”, ενώ η Φαίη Σκορδά δεν είναι σε θέση να παρουσιάσει την εκπομπή, λόγω του θανάτου του πατέρα της.

Ωστόσο, ο συνεργάτης της παρουσιάστριας, Λάμπρος Κωνσταντάρας προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα, ζήτησε από τους συναδέλφους του να μην ανοίγουν έριδες και διχόνοιες για μια άδεια καρέκλα.

Ενώ από την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας τα λεγόμενά του μέσα από την εκπομπή της, εξέφρασε έντονα την αντιπάθειά της προς το πρόσωπό του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δε έχω σε καμία υπόληψη τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος».

Η κάμερα του “I Love Σου Κου” συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε τόσο για τη Φαίη Σκορδά και την άδεια καρέκλα της στο “Fay’s Time“, αλλά και τα όσα είπε για εκείνον η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήταν πραγματικά μια δύσκολη εβδομάδα. Βέβαια για τη Φαίη πολύ πιο δύσκολη. Ελπίζω η επόμενη να είναι πολύ καλύτερη. Με τη Φαίη επικοινωνήσαμε όσο πρέπει. Από σεβασμό στη Φαίη δε θέλω να τα γυροφέρνουμε για την άδεια καρέκλα. Ήταν αυτό που ήταν, αν άρεσε ή όχι δε με ενδιαφέρει καθόλου και όποιος είπε κάτι, πάλι δε με ενδιαφέρει. Το θεωρώ τελείως άστοχο όλο αυτό το πράγμα» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Μάλιστα, όταν στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γέλασε και είπε: «Τι να απαντήσω; Τίποτα. Και πάλι από σεβασμό προς τη Φαίη, δε θα ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιου είδους ξεκατίνιασμα. Ούτε καν. Τι να με ενοχλήσει; Για να με ενοχλήσει κάτι, θα πρέπει να με νοιάζει ο άνθρωπος που το λέει. Καμία ενόχληση. Δε χαλάω τη ζαχαρένια μου… Δε νομίζω να μπω στη διαδικασία να της απαντήσω. Δεν έχει νόημα για μένα. Ειλικρινά, δε με αγγίζει, δε με νοιάζει, δε με ακουμπάει.

Θέλω να είναι καλά, να κάνει εκεί την εκπομπή της, να κάνει ό,τι θέλει. Τι με νοιάζει να ασχοληθώ; Έχω τα δικά μου. Πως είχα παίξει εγώ σημαντικό ρόλο σε αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη; Γιατί θυμάμαι ότι είχε ρίξει έναν οχετό στη Φαίη. Εμένα ο ρόλος μου ήταν ότι μετά προσπάθησα, με το δικό μου τρόπο στο Instagram, όχι στην τηλεόραση, έκανα μια αναφορά μόνο στη Φαίη. Πως έπαιξε ρόλο αυτό που είπα εγώ μετά; Είχε προβλέψει από πριν τι θα πω εγώ; Άρα κάποια σύγχυση είχε μάλλον».