Σπύρος Νικολαΐδης: Αγωγή σε βάρος του μοντέλου και ηθοποιού

Σπύρος Νικολαΐδης: Αγωγή σε βάρος του μοντέλου και ηθοποιού

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ο Σπύρος Νικολαΐδης αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίων των Καλλιστείων που πήρε μέρος, καθώς δεν παρέλαβε ποτέ το έπαθλό του, το οποίο αγγίζει τις 30.000 ευρώ σε προϊόντα.

Ωστόσο, ο διοργανωτής των Καλλιστείων μιλώντας στην εκπομπή “Breakfast@Star”, Γιώργος Κούβαρης, απάντησε στον Σπύρο Νικολαΐδη και τόνισε πως θα κινηθεί εναντίον, αφού αυτά που ισχυρίστηκε δεν ισχύουν.

«Το 2020 εν μέσω πανδημίας έγινε ο διαγωνισμός. Ο κύριος Νικολαΐδης έχει πάρει όλα του τα δώρα. Το μόνο δώρο που εκκρεμεί ακόμα και δεν το γνώριζα αυτό είναι ένα πολυόργανο γυμναστικής. Μετά τον τελικό κάθε χρονιάς, φωνάζουμε τους νικητές που δικαιούνται τα δώρα, τους δίνουμε μία λίστα με τις εταιρίες και τα τηλέφωνά τους και συνεννοούνται οι ίδιοι για την παραλαβή τους.

Στο τέλος του 2020 επικοινώνησα με τον κύριο Νικολαΐδη και μου είπε ότι έχει συνεννοηθεί για την παραλαβή των δώρων του και πως όλα είναι καλά. Εμείς το μάθαμε πριν από 6 μήνες, που με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο. Το μεγαλύτερο δώρο που του χάρισε ο θεσμός είναι ότι χρηματοδότησε τη συμμετοχή του στο Mr Υφήλιος στην Πολωνία. Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι αλλά έχουμε ένα όραμα για τα καλλιστεία. Τις 30.000 ευρώ τις έχει βγάλει από το μυαλό του ο Σπύρος Νικολαΐδης. Το πολυόργανο γυμναστικής είναι αξίας 7.000 ευρώ.

Μου είπαν από την εταιρία ότι ο Σπύρος δεν επικοινώνησε μαζί τους και ότι τρεις φορές τους έστησε για να το παραλάβει. Ποτέ δεν έχει κινηθεί δικαστικά, το διαψεύδω. Εμείς όμως απευθυνθήκαμε στους νομικούς συμβούλους του θεσμού και ήδη κινούμαστε νομικά εναντίον του. Δε μπορεί ο καθένας, επειδή θέλει για κάποιον λόγο να βγει λίγο παραπάνω στη δημοσιότητα, να καπηλεύεται την ιστορία του θεσμού των εθνικών καλλιστείων GS Hellas.

Θα κινηθούμε με εξώδικο και αγωγή. Ό,τι δημοσίευμα υπάρχει σε ενημερωτικά site έγινε μετά τον τίτλο του. Προηγούμενο ιστορικό δημοσιότητας δεν υπάρχει για τον κύριο Νικολαΐδη. Άρα τα καλλιστεία μόνο καλό του προσέφεραν, του έδωσαν μία πόρτα να ανοίξει τα φτερά του επαγγελματικά», είπε ο Γιώργος Κούβαρης.