Η σπάνια φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την μητέρα και την αδερφή της

Η σπάνια φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την μητέρα και την αδερφή της

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 8η Μαρτίου για τις γυναίκες όλου του κόσμου, αφού γιορτάζουν την “Ημέρα της Γυναίκας”.

Μάλιστα, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση με αφορμή την ημέρα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή και την μητέρα της, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία με τις δυο τους, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Σε μια τέτοια ευαίσθητη και διαφορετική περίοδο η σκέψη μας είναι με τις γυναίκες που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας.
Τις κακοποιημένες που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν ανοιχτά για την κακοποίηση αλλά και εκείνες που υφίστανται μία τέτοια συμπεριφορά που ακόμα δεν την έχουν καταγγείλει.

Τις γυναίκες που πενθούν τα παιδιά τους μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε και καλούνται να διαχειριστούν μια τέτοια απώλεια.

Εκείνες που παραμελημένες δε ζουν ευτυχισμένα και απλά επιβιώνουν, αυτές που ξενυχτούν στο προσκεφάλι ενός αγαπημένου με αυταπάρνηση δίχως να παραπονιούνται αλλά κι εκείνες που θυσιάζουν τα όνειρα τους για να δώσουν χώρο και χρόνο στους άλλους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους.

Ας στηρίξουμε μία την άλλη και όλες μαζί ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία είμαι με δύο από τις πιο αγαπημένες γυναίκες της ζωής μου. Την μητέρα μου και την αδελφή μου», έγραψε η Σταματίνας Τσιμτσιλή στη λεζάντα του post της.