Σοφία Βογιατζάκη για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ένας γλύκας, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη»

Σοφία Βογιατζάκη για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ένας γλύκας, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», βρέθηκε η Σοφία Βογιατζάκη.

Η ηθοποιός για πρώτη φορά μεταξύ άλλων σχολίασε δημόσια τις καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού και φίλου της Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.

«Σοκαρίστηκα. Αισθάνομαι ότι τον Αλέξη όπως τον ξέρω εγώ και τον έχω ζήσει και τον έχω δει σε αρκετές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει στο μυαλό μου. Αυτή είναι προσωπική μου γνώμη και άποψη για τον Αλέξη που είναι όντως ένας γλύκας, ένας άνθρωπος που έχει μόνο θετικές προθέσεις για τους γύρω του. Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είμαι νομικός. Λέω την προσωπική μου αποψη για τον Αλέξη, από την προσωπική συναναστροφή μας. Είναι σοκαριστικό», είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη, η Σοφία Βογιατζάκη ξεκαθάρισε: «Τι σημαίνει ότι ένας άνθρωπος είναι κακοποιητικός; Γιατί έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα. Οι έννοιες που δίνουμε στα πράγματα είναι υποκειμενικές. Για αυτά που κατηγορεί η Ζέτα Δούκα τον Γιώργο Κιμούλη, θα ρωτήσεις τη Ζέτα, όχι εμένα. Λατρεύω και αγαπώ από 10 ετών τον Γιώργο Κιμούλη, τον θαυμάζω απεριόριστα, είναι μαγικός στον τρόπο που σκηνοθετεί και στον τρόπο που δουλεύει με τους ηθοποιούς».

«Αυτό που ζω τώρα, αυτό μπορώ να πω. Είναι εξαιρετικά διαβασμένος, και μορφωμένος και αφάνταστα ταλαντούχος. Ζω πολύ όμορφες στιγμές μαζί του. Δεν θα κρίνω κανέναν για ό,τι αφορά στη Ζέτα Δούκα θα ρωτήσετε εκείνη. Εγώ δεν ασχολούμαι, έχει πάρει τη νομική οδό, ασχολούνται οι δικηγόροι, εγώ δεν είμαι δικηγόρος ή εισαγγελέας, είμαι ηθοποιός, έτσι βλέπω τα πράγματα», τόνισε η Σοφία Βογιατζάκη.