Φαίη Σκορδά: «Κάποια στιγμή φαντάζομαι ότι θα περάσω στην βραδινή ζώνη»

Φαίη-Σκορδά-250x250.png

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», μίλησε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τα νούμερα τηλεθέασης και την επιθυμία της για βραδινό show.

«Μία σεζόν δημιουργική, μία νέα αρχή. Τα τελευταία χρόνια η επικαιρότητα είναι πολύ δύσκολη για όλους μας. Έχει να κάνει για αυτό που ζούμε σαν κοινωνία. Η μία άσχημη είδηση μετά την άλλη. ΤώραΕ συζητιούνται περισσότερο και βγαίνουν προς τα έξω; Θα ήθελα να μην υπήρχαν όλες αυτές οι ειδήσεις, αλλά όταν έρχονται μπροστά σου; Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι κουβέντες. Προφανώς επειδή είναι αυτή η περίοδος με τις εκλογές. Φαντάζομαι ότι σύντομα θα ξεκινήσουν.

Οι κουβέντες για βραδινό ξεκίνησαν με το The Voice, που ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα κάτι αντίστοιχο. Η αλήθεια είναι ότι, ενώ στην αρχή ήμουν αρνητική το ευχαριστήθηκα και μου άφησε ωραία γεύση. Τα προηγούμενα χρόνια δεν το έκανα γιατί έπρεπε να γίνει συνδυαστικά. Δεν είναι εύκολο κι απλό. Δεν θα το έκανα συνδυαστικά αλλά ή το ένα ή το άλλο. Κάποια στιγμή φαντάζομαι ότι θα περάσω στην βραδινή ζώνη. Όχι ακόμα» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

«Με έχουν ρωτήσει άπειρες φορές, έχω διαβάσει τηλεοπτικά ρεπορτάζ χωρίς να τα αμφισβητώ. Σε εμένα δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν λέω όχι. Είμαι εργαζόμενη, ακούω κι από εκεί και πέρα παίρνω τις αποφάσεις μου» απάντησε η Φαίη για το ενδεχόμενο να αλλάξει ώρα η εκπομπή της την νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Πάντα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Πάντα έχω την ίδια αντιμετώπιση. Και στο 50% ήμουν αγχώδης και τώρα. Κάποιες ημέρες είναι καλύτερες και κάποιες όχι. Το χτίζουμε, είναι μια νέα αρχή στον ΣΚΑΙ. Την πιστεύω κι εγώ κι οι συνεργάτες μου και το κανάλι και θα έρθουν και τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.