Σίσσυ Χρηστίδου για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό: «Είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης…»

Σίσσυ Χρηστίδου για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό: «Είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γνωστοποίησε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια που βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, εμφανίστηκε στην εκπομπή της “Χαμογέλα και πάλι” μέσω skype.

Την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Mega ανέλαβε ο Παύλος Σταματόπουλος, ενώ στο πλατό βρισκόταν και ο Κώστας Τσουρός.

Ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη μίλησε για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν και πως περνάει τον κορονοϊό.

«Πολύ με βόλεψε αυτό, ξυπνάω δύο ώρες αργότερα, ετοιμάζομαι με την ησυχία μου, κάνω το καφεδάκι μου. Έχει πολύ ενδιαφέρον που είμαι καλεσμένη, μπορώ να το συνηθίσω. Είχα προχθές συμπτώματα εγκυμοσύνης να σας πω την αλήθεια. Είπα να κάνω πρώτα ένα τεστ Covid γιατί πιο πιθανό μου φάνηκε και τελικά είχα Covid. Είμαι σχεδόν ασυμπτωματική, ένα ελαφρύ μπούκωμα. Είμαι και τρεις φορές εμβολιασμένη.

Περίεργα τα πράγματα. Τρώω όλη μέρα καρπούζι. Δόξα τω Θεώ δεν έχω χάσει γεύση και όσφρηση. Είμαι τελείως μόνη μου σπίτι, τα παιδιά είναι με τον μπαμπά τους. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάτι τέτοιο. Έχω αυπνία, ίσως είναι από την πολύ ξεκούραση. Έχει πάθει σοκ ο οργανισμός μου, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το καθισιό. Είμαι καλά δεν έχω άλλα συμπτώματα. Αγχώθηκα όταν είδα το θετικό τεστ, ένιωθα ότι εμένα δεν με ακουμπάει. Είχα έρθει πολύ κοντά πολλές φορές αλλά δεν κολλούσα. Δεν έκανα τυχαία το τεστ. Όταν λέω συμπτώματα εγκυμοσύνης το εννοώ. Είχα ζαλάδες, αναγούλες, λέω τι φάση;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.