Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την προσωπική ζωή της: «Σήμερα αποφασίζω να με προστατεύσω, είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την προσωπική ζωή της: «Σήμερα αποφασίζω να με προστατεύσω, είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στη επαγγελματική τονίζοντας πως είναι ήρεμη και ευτυχισμένη.

«Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά για μένα, γιατί δουλεύω 7 στα 7. Ασχολούμαι και με τις δικές μου επιχειρήσεις αλλά είμαι καλά. Το ευχαριστιέμαι. Έχω αγαπήσει πολύ αυτό το κομμάτι. Τρία χρόνια έμεινα συνειδητά εκτός τηλεόρασης αλλά είχα τα δικά μου να δουλεύω. Δεν φοβήθηκα να μείνω έξω. Είμαι χαρούμενη στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Πρέπει λίγο να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Δεν καταπιέζομαι κιόλας. Ό,τι έχω να πω, θα το πω, αλλά πάντα με ευγένεια. Δεν μου αρέσει να προσβάλλω, να μειώνω ή να φέρνω τους ανθρώπους σε δύσκολη θέση. Έχω πάρει τηλέφωνο όταν κάτι με ενόχλησε, είχα πάρει τον Νίκο Γεωργιάδη».

«Σήμερα (σε εισαγωγικά) αποφασίζω να προστατεύσω την Ευρυδίκη. Είμαι ήρεμη, χαρούμενη, ευτυχισμένη, περνάω καλά, έχω πολύ ωραίους ανθρώπους γύρω μου και θα μείνω σε αυτό», πρόσθεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Μου έφερε μια πικρία το Survivor All Star. Δεν ήταν το πρόγραμμα που αγάπησα το 2017. Ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Ήταν ανθρωποφαγικό, reality ήταν και το 2017», τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.