Ναταλία Γερμανού: «Είδα κάτι δαχτυλάκια του τύπου “αν δεν θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου κι εσύ”»

Ναταλία Γερμανού: «Είδα κάτι δαχτυλάκια του τύπου "αν δεν θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου κι εσύ"»

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμείδα, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πήρε θέση για τον Γιώργο Νταλάρα.

Μάλιστα, μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί και να απαντήσει σχετικά με όσα ακούστηκαν όλες αυτές τις ημέρες για την ίδια, με αφορμή ότι πήρε το μέρος του Γιώργου Νταλάρα.

«Τώρα όσον αφορά το τεράστιο θέμα που ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και παρακολούθησα κλινήρης, να γιγαντώνεται και να παίρνει διαστάσεις αδικαιολόγητες, θεωρώ ότι το έθεσε (ο Ανδρέας Μικρούτσικος) στη σωστή του βάση.

Ο δημοσιογράφος μας, Σπύρος Ραφαήλ Κεραμείδας που ήταν ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο στούντιο του Real Fm ουδόλως προσεβλήθη από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Είναι ένας άνθρωπος που είναι ευτυχισμένος που δουλεύει στο Καλύτερα δε γίνεται. Κυρίως γιατί αυτή η εκπομπή όχι μόνο τον σέβεται και τον αγαπά, αλλά του έδωσε την ευκαιρία, εκτός από δηλώσεις σε καλλιτέχνες, να πάρει συνέντευξη τα Χριστούγεννα από έναν σπουδαίο μαέστρο συμφωνκής ορχήστρας. Που δεν πιστεύω ότι πολλές εκπομπές το έχουν κάνει στους δημοσογράφους τους. Άρα καταλαβαίνετε ότι ο Σπύρος μας δεν προσεβλήθη, αλλά είναι ευτυχισμένος που δουλεύει εδώ και υπάρχει αγάπη και από εμάς προς αυτόν και από αυτόν προς εμάς» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ενώ όταν στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης της ανέφερε πως όλες αυτές τις ημέρες ήταν και η ίδια στο επίκεντρο του σχολιασμού, η παρουσιάστρια τόνισε:

«Τα έβλεπα χαμογελώντας και έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, έχω μάθει να τα παρακολουθώ με ήπιο τόνο και συγκαταβατικό χαμόγελο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Πραγματικά δεν θέλω να το ανοίξω και πολύ, γιατί εγώ ανήκω στη “μενεγάκειο” σχολή, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη. Η Ελένη πάντα κρατούσε μία στάση του “δεν απαντάω”. Το θεωρώ πιο σωστό.

Έβλεπα συναδέλφους που έλεγαν ότι “η Ναταλία θα απαντήσει το Σάββατο”. Δεν θα απαντήσει η Ναταλία το Σάββατο, ούτε και την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις συναδέλφων, δημοσιογράφων, παρουσιαστών, παρουσιαστριών και τα ακούω με σεβασμό. Φιλτράρω, αλλά λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια με παρακολουθεί και με βλέπει και μου ασκεί κριτική και στο κανάλι το οποίο με πληρώνει. Κάπου αλλού όχι, θέλω να πιστεύω.

Επειδή είδα κάτι δαχτυλάκια που σηκώθηκαν του τύπου “αν δεν θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου κι εσύ”, η εκπομπή είναι ήδη άλλη. Ήταν ανέκαθεν μία άλλη εκπομπή. Έχω την αίσθηση και εγώ και οι συνεργάτες μου και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας ανάμεσά τους, ότι κάνουμε μία άλλη εκπομπή που δεν χρειάζεται άλλες αλλαγές. Είναι ούτως ή άλλως διαφορετική. Αυτό θα πω. Θα το κλείσω εδώ και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί μου. Δεν ήμουν εγώ το θέμα, αλλά ο Γιώργος Νταλάρας».