Ναταλία Γερμανού για το χειρουργείο που έκανε: «Έκανα μια επεμβασούλα στο μάτι»

Ναταλία Γερμανού για το χειρουργείο που έκανε: «Έκανα μια επεμβασούλα στο μάτι»

Εκτός τηλεοπτικού αέρα βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακό η εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και η Ναταλία Γερμανού, λόγω ενός προγραμματισμένου χειρουργείου που υποβλήθηκε η παρουσιάστρια στο μάτι.

Ωστόσο, μετά από ένα μικρό διάλειμμα μιας εβδομάδας, η εκπομπή του Alpha επέστρεψε στον αέρα, με τη Ναταλία Γερμανού να καλησπερίζει ξανά τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, στα πρώτα της λόγια στην έναρξη της εκπομπής, η Ναταλία δέχτηκε τις ευχές για περαστικά των συνεργατών της, ενώ αναφέρθηκε στο χειρουργείο που έκανε στο μάτι.

«Πείτε μας με το χέρι στην καρδιά πόσο πολύ σας λείψαμε. Σας ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά. Σας ξαναβρίσκουμε με πάρα πολλή μεγάλη χαρά, μετά από απουσία ενός Σαββατοκύριακου. Έκανα μια επεμβασούλα στο μάτι. Εντάξει είμαστε.

Να πω τα ευχαριστώ μου στην οφθαλμίατρό μου. Για μια ακόμη φορά επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο και δεν το μετάνιωσα. Kαι δεν θα το μετανιώσω ποτέ. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Με φρόντισαν οι πάντες. Σας βλέπω πια με άλλο μάτι. Μακριά μπορώ να δω τώρα, κοντά βέβαια όχι. Γιατί φτιάξαμε τα μυωπικά» είπε η Ναταλία Γερμανού.