Πέτρος Κουσουλός: «Την ημέρα που γεννήθηκε η μικρή μου κόρη θα βαφτίζονταν οι άλλες δύο κόρες μου»

Πέτρος Κουσουλός: «Την ημέρα που γεννήθηκε η μικρή μου κόρη θα βαφτίζονταν οι άλλες δύο κόρες μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο του διαζυγίου, τη νέα του σύντροφο αλλά και την πατρότητα.

«Έχω πάρει διαζύγιο. Ήταν πολύ δύσκολο το να πάρω την απόφαση να πάρω το διαζύγιο. Γιατί όταν χώρισα η Ειρήνη ήταν τεσσάρων ετών και η Βασιλεία τριών» , είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τις κόρες του.

Όσο για τη νεογέννητη κόρη του, ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε: «Είναι 5,5 μηνών, είναι διαφορετικό και ξεχωριστό αυτό παιδί. Είναι πολύ ήρεμη, ένα παιδί το οποίο κοιμάται, ξυπνάει, τρώει και χαμογελάει. Η γυναίκα μου η Ευαγγελία δεν έχει βοήθεια, ήθελε να το ζήσει και το ζει. Νομίζω είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της».

Μάλιστα, η ημέρα της γέννησης της τρίτης του κόρης συνέπεσε με τη μέρα της βάφτισης των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών του: «Μπήκαμε 12:30 το βράδυ στο μαιευτήριο στις 3 Σεπτεμβρίου και την ίδια μέρα ήταν προγραμματισμένη η βάφτιση των δύο μεγάλων κοριτσιών στις 11 το πρωί.

Υπολόγιζα να έχω ξεμπερδέψει. Μπαίνουμε 12:30 στο νοσοκομείο και επειδή η μικρή κατέβαινε με αντίθετη φορά ο τοκετός διήρκησε 8 ώρες. Γέννησε γύρω στις 9 το πρωί ήμουν μέσα. Παρά το γεγονός ότι το είχα ζήσει και με τις δυο μεγαλύτερες κόρες μου, αυτό είναι μοναδικό το συναίσθημα δεν μπορεί να περιγραφεί», είπε ο Πέτρος Κουσουλός με αφορμή τη γέννηση της τρίτης του κόρης.