Πέτρος Κουσουλός για τον γάμο του: «Το μυστήριο έγινε ουσιαστικά για αυτόν τον λόγο»

Πέτρος-Κουσουλός-1.png

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή και τον πρόσφατο γάμο του με την αγαπημένη του, Ευαγγελία.

«Είναι ο πρώτος μου θρησκευτικός γάμος, ο άλλος ήταν πολιτικός. Ήταν κάτι μοναδικό, με την έννοια ότι ήταν μαζί και η βάφτιση της μπέμπας. Το μυστήριο έγινε ουσιαστικά για αυτόν τον λόγο. Ο γάμος έγινε γιατί θέλαμε να βαφτίσουμε την μπέμπα και περάσαμε καταληκτικά. Ήταν σαν ένα μεγάλο πάρτι, το έζησα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η Μαριλού Κόζαρη, γυναίκα του Πάνου Μουζουράκη, βάφτισε την κόρη μας. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά, γιατί έγινε διπλή η κουμπαριά. H νύφη άργησε, αλλά όχι πολύ. Δεν μου πάτησε το πόδι. Η Ευαγγελία είναι ο αρχηγός του σπιτιού και κρατάει το σπίτι, γιατί εγώ δουλεύω πάρα πολλές ώρες» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Κουσουλός.