Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι συνέβη και αποχώρησε από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Από τη Ζήνα αποχώρησα το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν μία συνειδητή απόφαση, έγιναν κάποιες συζητήσεις και με την εταιρεία παραγωγής. Είναι προφανές ότι δεν με κάλυπτε, γιατί η μόνη πρόταση που είχε μείνει στο τραπέζι ήταν να μείνω στο μεσημεριανό, γιατί το βραδινό για διάφορους λόγους μου το είχαν βγάλει εκτός τραπεζιού.

Μου έλεγαν ότι η Ζήνα θα κάνει την εκπομπή μόνη της και θα ήταν μία άλλου είδους εκπομπή. Όταν λοιπόν έγιναν αυτές οι συζητήσεις, πήρα αυτή την απόφαση, δύσκολη απόφαση γιατί στη Ζήνα χρωστάω πολλά, την αγαπάω και τη σέβομαι και είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Και τους είπα ότι σταματάω.

Ήταν δύσκολο γιατί άφηνα κάτι δεδομένο και μία καλή συνεργασία και τσαλαβουτούσα στα νερά της τηλεοπτικής αβεβαιότητας. Δεν με άγχωνε. Καλώς ή κακώς δεν βιοπορίζομαι μόνο από την τηλεόραση, έχω και την εφημερίδα και τα σάιτ. Όταν επήλθε αυτό το τηλεοπτικό διαζύγιο, έγιναν συζητήσεις με το Open. Ήταν η εκπομπή να ξεκινήσει νωρίτερα, προέκυψαν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες και προκάλεσαν κάποια προβληματάκια και έτσι ξεκινήσαμε 21 Μαρτίου» είπε ο Πέτρος Κουσουλός.