Πέτρος Συρίγος: «Η κόρη μου ήπιε νερό στη θάλασσα, έβηχε τόσο πολύ που μου είχε μείνει ένα στάδιο για να κάνω ανάνηψη»

Πέτρος Συρίγος: «Η κόρη μου ήπιε νερό στη θάλασσα, έβηχε τόσο πολύ που μου είχε μείνει ένα στάδιο για να κάνω ανάνηψη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, βρέθηκε ο Πέτρος Συρίγος.

Ο chef μεταξύ άλλων μίλησε για την πατρότητα ενώ εξιστόρησε μία περιπέτεια που είχε με την κόρη του στη θάλασσα και τον τρόμαξε πολύ!

«Βρήκαμε τα πατήματά μας μετά από τσακωμούς. Γιατί τσακώνεσαι; Δεν κοιμάσαι και νευριάζεις πολύ. Έβλεπα τον εαυτό μου και λέω “Κάτσε ρε Πέτρο. Τσακώνεσαι για χαζά πράγματα”. Μπαίνεις σε έναν κυκεώνα με αυτό τον καινούργιο που έχετε σκοπό να μεγαλώσετε το παιδί. Αλλά τσακώνεσαι για χαζομάρες. Δεν έχεις χώρο με το παιδί στο σπίτι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έκανα παιδί για να έχει παρέα το πρώτο. Δεν ξέρω ακόμα! Όσο μεγαλώνει η Βαλέρια, βλέπω πράγματα που έκανε παλαιότερα και μου λείπει», ανέφερε ο Πέτρος Συρίγος.

«Η Βαλέρια είναι δύο χρονών και δύο μηνών! Δοκιμαζόμαστε σαν άνθρωποι. Θεωρώ ότι μέχρι τα δύο έτη δεν σου αφήνει χρόνο το παιδί. Γιατί και εσύ το μαθαίνεις το παιδί κι αυτό την καθημερινότητα. Από εδώ και πέρα ευελπιστώ να έχουμε χρόνο για εμάς. Κοιμάται εκπληκτικά, ανοίγει το μάτι, τελειώνουν όλα! Εκεί ξεκινάει ένα διαφορετικό παιδί που έχει πολλή ενέργεια, θέλει να ζει την κάθε στιγμή. Και όπου χρειάζεται είμαστε από πίσω», πρόσθεσε ο Πέτρος Συρίγος.

«Δεν κάθεσαι ποτέ να φας με το παιδί αλλά το προσπαθούμε και πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε να κάτσουμε κανονικά. Θέλουμε αυτό που ζούμε να το βλέπει, να το ευχαριστιέται. Μια φορά ήμασταν μέσα στη θάλασσα αγκαλιά, κάπως έγινε, γυρνάει το κεφάλι της και μπαίνει μέσα. Σε δευτερόλεπτα τη σηκώνει αλλά είχε πιει νερό. Τη βλέπω να βήχει και παθαίνω πανικό! Και εκείνη την ώρα βγαίνω προς τα έξω, το παιδί έβηχε τόσο πολύ και μου είχε μείνει ένα στάδιο για να κάνω ανάνηψη. Το παιδί συνέρχεται, η σύζυγός μου έκλαιγε. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήρθε ούτε ένας να βοηθήσει ενώ ήταν γεμάτη η παραλία. Νευρίασα τόσο πολύ μετά!», εξομολογήθηκε ο Πέτρος Συρίγος.