Όσα είπε ο Στέλιος Μάινας για τις παρενέργειες που είχε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό

Όσα είπε ο Στέλιος Μάινας για τις παρενέργειες που είχε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό

Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών, παραχώρησε ο Στέλιος Μάινας και μεταξύ άλλων πήρε θέση υπέρ του εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε παράλληλα τι παρενέργειες είχε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, ενώ τάχτηκε υπέρ στο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές.

«Θα πάμε περιοδεία με τον «Κήπο» για δεύτερη χρονιά. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους. Πέρυσι δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα αυτή. Φέτος όμως ξέρουμε ότι είναι μονόδρομος. Και ο μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός. Έκανα το εμβόλιο συμβάλλοντας κι εγώ στο μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο.

Εγώ δυστυχώς έχασα από κορονοϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά, καθώς είχα ρίγη και δύσπνοια. Και τότε κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις κορονοϊό και να πεθαίνεις φρικτά από έναν τέτοιο θάνατο.

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό όλοι μαζί σαν μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα, όπως έναν παγκόσμιο πόλεμο. Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές», εξήγησε ο Στέλιος Μάινας.