Δάνης Κατρανίδης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Δάνης Κατρανίδης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Δύσκολες ώρες διανύει ο Δάνης Κατρανίδης, καθώς όπως γράφει η εφημερίδα Espresso που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Με δύναμη ψυχής και έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους, ο Δάνης Κατρανίδης προσπαθεί τις τελευταίες εβδομάδες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να δώσει τη δική του μάχη και να κερδίσει το στοίχημα της ζωής, με όσα άσχημα του επιφύλασσε ο χρόνος.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ήταν λίγο μετά το Πάσχα, όταν ο Δάνης Κατρανίδης βρέθηκε για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Εκεί οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Όπως και έγινε.

Ο 71χρονος ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο, κάτω από άκρα μυστικότητα, με σκοπό να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία που του πρότειναν οι θεράποντες ιατροί του.

Μάλιστα, ο Δάνης Κατρανίδης ανυπομονεί να δει και την τελευταία ταινία που πρωταγωνιστεί με θέμα τον Παναθηναϊκό και τίτλο «Ταξίδι στα αστέρια».