Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Με κούρασε πάρα πολύ το θέμα με την Ιωάννα Μαλέσκου»
Στην κάμερα της εκπομπής “Buongiorno”, μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και για τα σενάρια που τον θέλουν να είναι σε κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου.
«Είναι η πρώτη χρονιά που φτιάξαμε το “Ραντεβού το ΣΚ ” και αυτό που έχω στο μυαλό μου, είναι να ακολουθήσουν πολλές επόμενες. Δεν ήθελα να φτιάξω μια εκπομπή που θα παλεύει να βγάλει τη χρονιά. Νομίζω κυλάει καλά με τα συν και τα πλην. Εμείς νιώθουμε υπέροχα. Οι σεζόν πια, αλλάζουν πάρα πολύ εύκολα, τα κανάλια δε διστάζουν να κόβουν εκπομπές και στον πρώτο μήνα, να αλλάζουν άνθρωποι, να φεύγουν. Είναι σκληρό αλλά δυστυχώς είναι μέρος της δουλειάς…» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
«Δεν έχω κάνει ακόμα συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Έχω μια συμφωνία με το OPEN που μετρά πολλά χρόνια, διεκόπη μόνο για μια σεζόν, τα λέμε πολύ καλά. Το καθημερινό πρακτικά δε νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει γιατί το OPEN έχει βάλει την ενημέρωση σε αυτό πολύ δυνατά και πάει και πολύ καλά», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για να αναλάβει την επόμενη σεζόν εκπομπή μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε: «Αυτά που γράφουν πολλοί συνάδελφοι είναι μυθοπλασία. Δεν ισχύει».
«Με έχει κουράσει αυτό το θέμα με την Ιωάννα Μαλέσκου. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάμε χρόνο και σάλιο και τηλεοπτικό αέρα για κάτι τόσο ανούσιο», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τις φήμες που αφορούν τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου.
Ενώ όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν την επόμενη σεζόν θα δούμε την εκπομπή του με την ίδια σύνθεση, εκείνος απάντησε: «Μπορεί, θα δούμε».













