Όσα είπε ο Δημήτρης Μάλλιος για τη σύζυγο του, τα τέσσερα παιδιά του και την απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα

Όσα είπε ο Δημήτρης Μάλλιος για τη σύζυγο του, τα τέσσερα παιδιά του και την απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Δημήτρης Μάλλιος.

Ο επενδυτής που βλέπουμε στο “Dragons’ Den” του ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του, αλλά και την απόφαση να μετακομίσει από την Αμερική στην Ελλάδα.

«Έχω τέσσερα παιδιά, τα δυο που ζουν εδώ στην Ελλάδα μιλάνε κανονικά, τα άλλα δυο στην Αμερική, όχι. Τα παιδιά που είναι εδώ μαζί μου, τους αρέσει εδώ και δεν θέλουν να πάνε πίσω καθόλου. Η γυναίκα μου είναι Αμερικανίδα και ήρθαμε εδώ στην Ελλάδα μόνιμα. Εδώ είμαστε, τα έχω πουλήσει όλα. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Δεν το μετάνιωσα.

Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει ζωή και να περιμένει το ίδιο. Πρέπει να είσαι έτοιμος για κάτι διαφορετικό γιατί έχεις αλλάξει πολλά. Δεν μπορείς να πεις ότι “εγώ θα φύγω από εδώ, θα πάω εκεί και θα είναι το ίδιο πράγμα”. Μπορώ να πω ότι με αγκάλιασε και ότι δεν με αγκάλιασε η Ελλάδα. Είναι ακόμα δύσκολο να κάνεις μερικά πράγματα εδώ στην Ελλάδα. Δεν έχει φτάσει δηλαδή στο επίπεδο που αξίζει, ας πούμε.

Τα προβλήματα της Ελλάδας δεν είναι δικά μου, εγώ είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος. Διότι έστησα την εταιρεία μου, έχω τη δουλειά μου και ακόμα δουλεύω από εδώ, εκεί. Την δουλειά που έχω εγώ μπορώ να την κάνω από παντού και γι’ αυτό είμαι πολύ τυχερός. Έχω και μια οικογένεια που έχουμε πολλή αγάπη μέσα στο σπίτι και όπου και να πάμε θα έχουμε το ίδιο πράγμα», είπε ο Δημήτρης Μάλλιος.