Όσα είπε ο Andrew Lambrou για την πρόβα της Κύπρου στη Eurovision, τα φωνητικά και το μήνυμα στον Victor Vernicos

Όσα είπε ο Andrew Lambrou για την πρόβα της Κύπρου στη Eurovision, τα φωνητικά και το μήνυμα στον Victor Vernicos

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο, μίλησε ο Andrew Lambrou.

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2023, μεταξύ άλλων απάντησε στα σχόλια που τον θέλουν να τραγουδάει Playback, ενώ έστειλε ένα μήνυμα στον Έλληνα εκπρόσωπο Victor Vernicos.

«Οι πρόβες είναι για να κάνουμε λάθη. Τα πράγματα πήγαν καλά. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε για να είναι τέλειο αλλά, νιώθω ότι τα πράγματα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σειρά εμφάνισης άρα, δεν παραπονιέμαι. Είμαι εγώ που τραγουδάω, σας το υπόσχομαι. Δε μας επιτρέπεται να έχουμε πίσω φωνητικά. Σας υπόσχομαι ότι εγώ τραγουδάω. Θα υπάρξουν κάποια κοντινά. Αυτό έχουμε ζητήσει για να είναι τέλειο. Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα στη σκηνή.

Έχω δει πολλά μηνύματα στο διαδίκτυο. Δεν παραπονιέμαι φυσικά, είναι υπέροχο να με στηρίζουν από όλο τον κόσμο και αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ευχαριστιέται την εμφάνισή μου» είπε ο Andrew Lambrou.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ τα γραφεία στοιχημάτων. Έχω μια δουλειά να κάνω και ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, θα δούμε πως θα πάει», πρόσθεσε ο Andrew Lambrou.

Μάλιστα, ο Andrew Lambrou έστειλε και το δικό του μήνυμα στον Victor Vernicos, λέγοντας: «Νομίζω ότι ο καθένας που μπορεί να συμμετάσχει στη Eurovision στην ηλικία των 16 ετών, είναι ήδη νικητής και είναι εξαιρετικό αυτό που κάνει ο Victor. Το τραγούδι του είναι φανταστικό, θα τα δώσει όλα. Μίλησα μαζί του και θα πρέπει να είναι περήφανος για τον εαυτό του. Βίκτωρα, αν με βλέπεις, θα πρέπει να είσαι περήφανος, 16 ετών, ο νεότερος διαγωνιζόμενος».