Όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου για τη συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της

Όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου για τη συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η booker μοντέλων μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή “Πρωινό μας”, στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση.

«Είναι ωραία η εμπειρία στο πρωινό. Απολαμβάνω την παρουσία μου δίπλα στην Φαίη. Μόνο τα προβλήματα υγείας με αγχώνουν. Φέτος που η Φαίη έμεινε μόνη της, θεώρησα ότι κολλάω περισσότερο μαζί της. Φοβάμαι μην πω κάτι στην εκπομπή και πληγώσω άλλους ανθρώπους», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Όσο για τη συνεργασία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όσα εξομολογήθηκε η ίδια για το bullying, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Η βάση της σχέσης μου με την Ηλιάνα δεν είναι επαγγελματική. Είναι το φιλικό και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έχουμε περάσει σε ένα σημείο που πλέον την εμπιστεύομαι εγώ περισσότερο. Δεν χρειάζεται να υπερασπιστώ την Ηλιάνα, είναι ένα πλάσμα άξιο και φωτεινό. Δεν είμαι το γραφείο τύπου της. Αν μου πληγώσεις ή στεναχωρήσεις κάποιον που αγαπώ εκεί… έχω πρόβλημα, γίνομαι προβληματική. Αυτό πρέπει να το γαλουχήσω. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του έκφραση όταν θέλει, όταν χρειάζεται και όταν μπορεί. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω σε αυτό το κομμάτι. Ο χρόνος θα δείξει. Όλοι έχουμε γνώμη και το θέμα είναι τι γίνεται πράξη και πότε μπορείς να ζητήσεις συγγνώμη για κάτι».

Ενώ για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, δήλωσε: «Μερικές φορές λέω ότι είμαι άξια των επιλογών μου, και για τις καλές και τις κακές. Άλλες φορές λέω ότι αν ήταν αυτή η ιστορία δεν θα είχα φτάσει εδώ που ήμουν. Είναι σαν να μου έδωσε φτερά αυτή η ιστορία. Όσο με πολεμούσαν τόσο εγώ την άλλη ημέρα ξυπνούσα με περισσότερο φως. Ξεπέρασα κάποια θέματα υγείας με ωραίο και θεόσταλτο τρόπο. Όσο γίνεται το κακό, έχω το καλό απέναντι. Φυσικά έχω γονατίσει, έχω πει γιατί».