Ο Λεωνίδας Κακούρης μιλάει πρώτη φορά για τη συνεργασία με τον 10χρονο γιο του στο θέατρο

Ο Λεωνίδας Κακούρης μιλάει πρώτη φορά για τη συνεργασία με τον 10χρονο γιο του στο θέατρο

Την περασμένη Πέμπτη 5 Ιανουαρίου μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι», έγινε γνωστό πως ο 10χρονος γιος του Λεωνίδα Κακούρη παίζει στην ίδια παράσταση με τον πατέρα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Γεια σου», ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία με τον γιο του, Βαγγέλη στην παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας».

«Έχω την τύχη να παίζω στο θέατρο με τον γιο μου, είναι από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην πορεία μου. Ο γιος μου ήταν αρνητικός στο να παίξει μαζί μου στο θέατρο, αλλά άλλαξε γνώμη όταν του είπα ότι θα πληρωθεί. Ήμουν κι εγώ ένα χαρούμενο παιδί, μου άρεσε να κάνω πράγματα που είχαν σχέση με το θέατρο», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης και πρόσθεσε:

«Η εποχή της Λάμψης ήταν μια άλλη εποχή και σε επίπεδο μυθοπλασίας και οικονομικών απολαβών. Ήταν εξαιρετικά τα χρήματα εκείνες τις εποχές, ήταν οι… παχιές αγελάδες. Οι Άγριες Μέλισσες έχουν ξεχωριστή θέση στην καριέρα μου. Είναι μια σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ και αυτό δεν γίνεται συχνά στην τηλεόραση.

Είναι μια σειρά που θα την κουβαλάω. Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι αυτό που ενσάρκωνα στις Άγριες Μέλισσες, ένας σκληρός και αδέκαστος άνθρωπος. Μάλλον έκανα καλά τη δουλειά μου. Δεν μπορούμε να ορίσουμε τις επιτυχίες γιατί οι Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουμε σε αντίξοες συνθήκες».