Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ: «Ανήθικο ότι με απέπεμψαν»

Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ: «Ανήθικο ότι με απέπεμψαν»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Happy Day”, βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη.

Θυμίζουμε ότι ο σάλος ξεκίνησε με μια δήλωσή του για την βία κατά των γυναικών, την οποία ο Δημήτρης Παπανώτας υποστηρίζει ότι “μόνταραν” και δεν είπε ακριβώς έτσι.

«Εγώ δεν θα κρυφτώ πίσω από τα λόγια μου, έτσι όπως παίζεται στα social media είναι αιχμηρή και κατακριτέα», του είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο ίδιος είπε ξανά πως η δήλωση αυτή δεν είναι το πρωτότυπο υλικό, αλλά προϊόν μοντάζ.

«Η δήλωση ήταν πεντάλεπτη τουλάχιστον και μου έκανε εντύπωση που είδα το πρωί σε ένα τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος έχει στη διάθεση του το υλικό να λέει ότι δεν μπορεί να μιλάει ο κύριος Παπανώτας για κοπτοραπτική, διότι εμείς έχουμε την δήλωση και θα σας την παίξουμε τώρα. Και παίζει ξανά την κομμένη δήλωση και όχι την ολόκληρη. Ο κύριος Οικονόμου, έπαιξε λοιπόν τα πέντε δεύτερα από τα 5 λεπτά, στα οποία πέντε δεύτερα φαίνεται ένα μονταρισμένο υλικό που είναι δύο κομμάτια ενωμένα», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και πρόσθεσε:

«Εγώ μπήκα σ’ αυτό το παιχνίδι μόνος μου, όπως είπε ο Δήμος Βερύκιος. Μόνος μου μπήκα λοιπόν, μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα και εξέφρασα στα στελέχη του κόμματος την έκπληξη μου που μόνος μου χάρηκα το αποτέλεσμα. Δεν είδα ποτέ τον πρόεδρο. Σε μία από τις τρεις παρουσίασης των υποψηφίων υποψηφίων, σε μία εκδήλωση, τον είδα μόνο μία φορά και είναι η μόνη φωτογραφία που έχουμε».

Ενώ στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε αν θεωρεί ότι κάποιος έστησε το όλο θέμα και τότε ο Δημήτρης Παπανώτας επανέλαβε πως της είχε πει ότι σκέφτεται να παραιτηθεί και να επιστρέψει στη δουλειά του δηλαδή στην εκπομπή.

«Δεν έχω κανένα θέμα με το κόμμα ας βάλει μέσα αυτούςς που θέλει στο ψηφοδέλτιο και ας πετάξει αυτούςς που θέλει. Δεν έχω τέτοια θέματα», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στην συνέχεια και στη συνέχεια τόνισε ότι είναι 37 χρόνια στην τηλεόραση και εκτίθεται καθημερινά.