Οι πρώτες φωτογραφίες της Φωτεινής Αθερίδου με τον νεογέννητο γιο της και το μακροσκελές μήνυμα

Οι πρώτες φωτογραφίες της Φωτεινής Αθερίδου με τον νεογέννητο γιο της και το μακροσκελές μήνυμα

Στιγμές ευτυχίας διανύει η Φωτεινή Αθερίδου, καθώς έγινε για δεύτερη φορά μαμά.

Μάλιστα, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ενώ την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα μέσα από το «Πάμε Δανάη».

Ωστόσο, η ηθοποιός δημοσίευσε λίγο αργότερα τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της.

«5/5/2023 μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει !

Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη , αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα ! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη !

Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο για την υπέροχη φιλοξενία του , για το φανταστικό προσωπικό του , την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ !Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν!» έγραψε η Φωτεινή Αθερίδου στη λεζάντα του post της.