Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολούμουν με την πολιτική»

Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολούμουν με την πολιτική»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», βρέθηκε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η παρουσιάστρια και εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και στην παλαιότερη δήλωσή της που έλεγε πως δεν θα ασχολούταν ποτέ με την πολιτική.

«Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν αστραπιαία. Είχα λίγες ημέρες για να αποφασίσω αν θα αποδεχτώ την πρόταση. Υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ που μου έκαναν την πρόταση. Κάθισα λίγο και το σκέφτηκα μόνη μου και μετά το είπα στην οικογένειά μου. Η λογική μου, μού έλεγε να μην ασχοληθώ με την πολιτική αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω», είπε η Πόπη Τσαπανίδου και πρόσθεσε:

«Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολούμουν με την πολιτική. Τώρα λέμε κάτι εδώ, αλλά μπορεί να αλλάξει. Εκείνη την στιγμή το εννοούσα, αλλά η ζωή μου το έφερε αλλιώς. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό. Όταν το είπα δεν είχα σκεφτεί ότι θα έρθει μια πρόταση. Είχε αλλάξει το πολιτικό σκηνικό που βιώναμε, είχαν αλλάξει οι δικές μου αντοχές, οι σχέσεις μου με την οικογένεια, το επάγγελμά μου, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος».

«Κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι σε πέντε χρόνια από σήμερα και αν αυτά που λες σήμερα σε πέντε χρόνια θα ισχύουν; Τώρα τα πιστεύεις όμως» συμπλήρωσε η Πόπη Τσαπανίδου.