Ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης αποκαλύπτει την ψυχή της μουσικής

Ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης αποκαλύπτει την ψυχή της μουσικής

Ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης αποκαλύπτει την ψυχή της μουσικής

Ο συνθέτης και μουσικός γίνεται το πρόσωπο της Pioneer Home Audio στην Ελλάδα

«Για εμάς τους μουσικούς, το πιο σημαντικό είναι, όπως νιώθουμε τη μουσική μας μέσα μας, αυτό να βγαίνει και στον ήχο», λέει ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης. Γνωστός από τις συνεργασίες του με κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, αλλά και ως μέλος της μπάντας της εκπομπής «Μουσικό Kουτί» της ΕΡΤ1, ο Λάμπης είναι το πρόσωπο με το οποίο η Pioneer Home Audio συνδέει την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Το brand που έγινε συνώνυμο του ήχου είναι εδώ, με νέο αντιπρόσωπο, νέα προϊόντα και την πιο προηγμένη τεχνολογία Home Hi-Fi & Home Cinema. Η Pioneer συνεχίζει σήμερα αυτό που επί δεκαετίες γνωρίζει πολύ καλά να κάνει: να φέρνει καινοτομίες, να συνδέει την προηγμένη τεχνολογία με το καλλιτεχνικό ταλέντο και να δημιουργεί καθηλωτικές εμπειρίες ήχου και εικόνας.

Πρώτη η Pioneer αναγνώρισε τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία στη διαμόρφωση του τρόπου που ακούμε, δημιουργούμε και μοιραζόμαστε τη μουσική. Με τομές όπως το Laser Disk (1979), το cd player αυτοκινήτου (1984), το DVD-Video player (1996), την υψηλής ευκρίνειας (high definition) plasma οθόνη (1997), η Pioneer αναδείχθηκε, από την ίδρυσή της κιόλας το 1938, ως ένα από τα πιο επιδραστικά brand στο χώρο της.

Καλλιτέχνες όπως ο Andy Warhol, ο Elton John, ο Sonny Rollins, ο Ray Charles κ.ά. συνδέθηκαν διαχρονικά μαζί της ως «πρεσβευτές» του brand, αλλά και του υψηλής πιστότητας ήχου -εκείνου που φέρνει πολύ κοντά τον δημιουργό με τον ακροατή και κυριαρχεί στις αισθήσεις μας.

«Η μουσική είναι η ψυχή μας. Και ο ήχος είναι η ψυχή της μουσικής», λέει ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης στο βίντεο που ακολουθεί: