Οι πρώτες δηλώσεις της Loreen μετά τη νίκη της στην Eurovision 2023

Οι πρώτες δηλώσεις της Loreen μετά τη νίκη της στην Eurovision 2023

Τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασίλειου, παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαϊου.

Μάλιστα, νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού αναδείχθηκε η Loreen με την Σουηδία και το τραγούδι «Tattoo».

Ωστόσο, τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη της, έκανε η τραγουδίστρια στους δημοσιογράφους και μίλησε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό και την απόφασή της να ξανά ανέβει στη σκηνή της Eurovision.

Επίσης η Loreen αποκάλυψε τι κάνει πριν βγει να τραγουδήσει.

«Αισθάνομαι περήφανη για εσάς, γιατί το τραγούδι έχει συγκεκριμένες αξίες. Ερχόμαστε με συγκεκριμένες αξίες, είναι η φύση, είναι μια εποικοδομητική παράσταση που έχει να κάνει με την ελπίδα, την αγάπη προς τον εαυτό, τη δύναμη. Είναι πράγματα που πιστεύω εγώ η ίδια και όταν ταυτίζει ο κόσμος, υποθέτω πως είναι πράγματα που πιστεύετε κι εσείς. Έτσι λοιπόν, είμαι περήφανη για όλους μας.

Το 2012 ήταν όλα καινούργια για εμένα, ήμουν ένα πολύ αφελές κορίτσι, δεν ήξερα τι να περιμένω. Αυτή τη φορά όμως, ήταν σαν να επέστρεφα πίσω σε μία οικογένεια με την οποία έχουμε 11 χρόνια σχέσης, με την οποία γνωριζόμαστε μέχρι τώρα. Η φετινή εμπειρία ήταν μητρική και ανέμελη. Είχε μία ωραία ροή.

Παρατηρώντας το τώρα το «Euphoria» ήταν μυστηριώδες στη σκηνική παρουσία. Το «Euphoria» ήταν το φεγγαρόφωτος ενώ το «Tattoo» το φως του ήλιου. Τα χρειαζόμαστε και τα δύο.

Το βασικό συστατικό σε οποιαδήποτε επιτυχία είναι η αυθεντικότητα. Το να είσαι αυθεντικός να ακούς και να γνωρίζεις τον εαυτό σου. Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να μην ζητάς τις συμβουλές των άλλων.

Πριν ανέβω στη σκηνή κάνω διαφορετικά πράγμα αναλόγως την ενέργεια της αρένας. Για παράδειγμα σήμερα πριν ανέβω στη σκηνή έκανα διαλογισμό. Έδιωξα τους πάντες από το δωμάτιο ώστε να διαλογιστώ για ώρα, σοβαρά αυτό έκανα. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που κάνω αλλά μπορεί να γίνει βαρετό», ανέφερε η Loreen.

Credits φωτογραφίας: Corinne Cumming/EBU