Η αντίδραση του Käärijä μετά τη δεύτερη θέση στη Eurovision και η αγάπη του για την Ελλάδα

Η αντίδραση του Käärijä μετά τη δεύτερη θέση στη Eurovision και η αγάπη του για την Ελλάδα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Θέμη Γεωργαντά, παραχώρησε ο Käärijä από τη Φιλανδία που ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένη συμμετοχή της φετινής Eurovision.

Ο 29χρονος τραγουδιστής μεταξύ άλλων εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα, την οποία έχει επισκεφτεί 5 φορές, ενώ δεν έκρυψε πως στενοχωρήθηκε όταν άκουσε πως πήρε τελικά τη δεύτερη θέση στον μουσικό διαγωνισμό.

«Όταν είδα τη βαθμολογία και τη Loreen στην πρώτη θέση, στενοχωρήθηκα στη αρχή. Γιατί έδωσα τα πάντα στη σκηνή και φυσικά όταν κάνω κάτι θέλω να κερδίζω. Αλλά είμαι χαρούμενος.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά το Cha Cha Cha, κάτι συνέβη και είπα πως με αυτό το τραγούδι μπορούμε να κερδίσουμε τη Eurovision.

Αγαπώ πολύ τη Loreen, αλλά για μένα σημαίνει πολλά πως το κοινό μου έδωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία θέση. Νομίζω πως οι υπεύθυνοι πρέπει να αλλάξουν του χρόνου μερικούς κανονισμούς. Αλλά δε θέλω να πω κάτι κακό για τη Loreen, γιατί είναι η βασίλισσα και η νικήτρια. Πρέπει να το πω αυτό.

Πρέπει να πω ένα πράγμα. Όταν βρεθήκαμε με τον Κύπριο τραγουδιστή του είπα ότι είναι ο καλύτερος τραγουδιστής φέτος στη Eurovision. Η Loreen μετά τη Eurovision μου έστειλε μήνυμα και μου έδωσε συγχαρητήρια» τόνισε ο Käärijä.

Ενώ όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχει επισκεφτεί την Ελλάδα, αποκάλυψε: «Έχω έρθει στην Ελλάδα για διακοπές 5 φορές. Έχω πάει στη Ρόδο και στα Χανιά. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, τους ανθρώπους, το φαγητό. Είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή χώρα».

Credits φωτογραφίας: Corinne Cumming/EBU