Οι δημόσιες ευχές του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά για τα γενέθλια του γιου τους

Οι δημόσιες ευχές του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά για τα γενέθλια του γιου τους

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 28η Μάϊου για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, καθώς ο γιος τους έχει γενέθλια.

Ο Χάρης Σεφερλής κλείνει τα 18 και οι γονείς του θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια μέσα από το Instagram για την ενηλικίωση του.

Μάλιστα, ο Μάρκος Σεφερλής που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία του γιου και έγραψε:

«Και ναι! Η μέρα έφτασε! 18άρισες γιε μου! Πολλά τα συναισθήματα! Δεν χρειάζεται να στα γράψω! Τα νιώθεις 18 χρόνια τώρα! Σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά γεμάτα υγεία κι ευτυχία!

Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις σου και να κάνεις όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα! Και να θυμάσαι: ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ! ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Όπως είμαστε μέχρι τώρα! Έτσι παλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια και βγαίνουμε πάντα νικητές! Σε λατρεύω γιε μου και είμαι πολύ περήφανος για σένα!»

Ενώ από την άλλη πλευρά η Έλενα Τσαβαλιά ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει κρατώντας τον γιο της μωρό και έγραψε:

«Σ’ έναν άντρα ετών 18 !!!!! Σε ήξερα πριν σε γνωρίσω! Σε χάιδεψα πριν σ’ ακουμπήσω! Σ’ αγάπησα πριν σ’ αντικρίσω! Και τώρα που είσαι έτοιμος να “πετάξεις”, σου εύχομαι να ζήσεις τη ζωή που θα ονειρευτείς!

Να ξέρεις ότι πάντα θα σ’ ακολουθούν οι ευχές μου και η συμβουλή μου : “Μην τα παρατάς ποτέ!” Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή μου! Είσαι η ζωή μου! Σ’ αγαπώ ατελείωτα!!!!!!! Η μαμά σου»