Headlines

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε το παράπονο της κόρης του: «Είχε στεναχωρηθεί που…»

Στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε», μίλησε ο Στάθης Σχίζας που εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση.

Ο πρώην παίκτης και περσινός νικητής του Survivor, μεταξύ άλλων αποκάλυψε το παράπονο της κόρης του με αφορμή την συμμέτοχή του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Η μικρή μου είχε στεναχωρηθεί που θα πήγαινα τη δεύτερη φορά. Δεν ήθελε πάρα πολύ να πάω. Όταν γύρισα χάρηκε πραγματικά πάρα πολύ και η πρώτη κουβέντα που μου είπε “δεν θα ξαναφύγεις τώρα”. Ακούστηκε στην τηλεόραση ότι θα πάω σε ένα παιχνίδι και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “που θα πάς;”

Είναι 9,5 ετών. Δεν της αφήνω πολλά περιθώρια να συζητάμε ότι έχει να κάνει για μεγάλους γιατί δεν μπορεί να καταλάβει το παιδάκι τι συνέβαινε μέσα στο παιχνίδι. Οπότε θέλω να την αφήσω να είναι αγαθή, να είναι στην ηλικία της» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.