Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη, πρέπει να πω πολλά συγγνώμη»

costavasaloshd_94889587_239984674018537_7368867695913258837_n-250x250.jpg

Καλεσμένος στην εκπομπή «Θάρρος ή αλήθεια» στο κανάλι του Fipster στο YouTube, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor all Star, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως δεν συνευρέθηκε σεξουαλικά με κάποια κοπέλα στο Άγιο Δομίνικο.

«Το 2017 ήταν τελείως αυθόρμητο, ενώ το φετινό πολύ προβλεπόμενο. Ήταν σαν να τα έβλεπες όλα μπροστά σου! Ήξερες ότι θα πας στο συμβούλιο και ότι θα τσακωθείς. Αυτοί που παίρνουν τον λόγο στο συμβούλιο, σημαίνει ότι έχουν απήχηση στον κόσμο. Όταν έβγαινε ο Μαρτίκας και μιλούσε, ήξερες ότι έχει κόσμο έξω. Ότι έχει φανατικούς αλλά και haters» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και πρόσθεσε:

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Μόνο ότι είχε κολλήσει το μυαλό μου και τσακωνόταν μια εβδομάδα με τη Μαριαλένα. Η τοποθέτησή μου ήταν σωστή αλλά ήταν λάθος που το διαιώνισα. Όταν είσαι μέσα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές και οι έξι μήνες είναι σαν έξι μήνες. Δένεσαι πολύ συναισθηματικά! Δεν έκλαψα με τη μάνα μου, αλλά έκλαψα με πράγματα που με άδειασαν. Είναι σαν να σε αδειάζει ο φίλος σου! Είχε απομακρυνθεί γιατί ήθελε να με ψηφίσει. Καλύτερα πιάσε με ρε φίλε και πες μου ότι θα με ψηφίσεις. Έβαλα τα κλάματα γιατί δεν περίμενα ότι θα με αδειάσει με αυτόν τον τρόπο».

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε πως είχε ερωτική πρόταση από δικηγόρο για να συνευρεθεί μαζί του επί πληρωμή αλλά αρνήθηκε

«Είμαστε σε ένα μαγαζί, μιλάω με μια κοπέλα και λένε “νέο ζευγάρι στην πόλη”. Αυτά με ενοχλούν αλλά δεν θα γίνω και ενοχικός! Με την Ευρυδίκη δεν κάναμε κάτι ακραίο. Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει. Αν θέλω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω. Δεν με νοιάζει η κριτική. Έξι μήνες έκανα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου, αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου! Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη, πρέπει να πω πολλά συγγνώμη σε πολλούς ανθρώπους» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.