Ο Don Johnson έκανε πέντε χρόνια να κοιμηθεί | Η αιτία που τον κρατούσε ξύπνιο

Don-Johnson-250x250.png

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Parade, ο Don Johnson αποκάλυψε πως ενώ πρωταγωνιστούσε στο “Miami Vice”, δεν κοιμόταν για πέντε χρόνια.

Μάλιστα, ο 73χρονος ηθοποιός που γνώρισε παγκόσμια φήμη με τον ρόλο του ως James “Sonny” Crocket στην αστυνομική σειρά από το 1984, σημείωσε ότι αυτό οφειλόταν κυρίως στο ότι δούλευε πολύ και όχι ότι διασκέδαζε.

«Για τον πρώτο ενάμιση χρόνο έλεγα “θα μείνω συγκεντρωμένος εδώ”, είχα αγωνιστεί αρκετά και δεν ήθελα όλα να χαθούν έτσι ξαφνικά. Περίπου στο τέλος της δεύτερης σεζόν, όταν έλαβα την υποψηφιότητά μου για Emmy, συνειδητοποίησα ότι “ίσως υπάρχει κάτι σ’ αυτό”», είπε ο Don Johnson που επέμεινε ότι από τη στιγμή που ανέλαβε τον ρόλο περισσότερο δούλευε παρά διασκέδαζε.

«Εκείνη την εποχή, υπήρχαν μόνο τρία ή τέσσερα δίκτυα και παρακολουθούσαν τη σειρά μας περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι την εβδομάδα. Αυτά είναι τα νούμερα για τα οποία οι άνθρωποι θα έχαναν το μυαλό τους τώρα. Έτσι δεν κοιμόμουν για πέντε χρόνια. Έκανα γυρίσματα τον περισσότερο χρόνο, και τα Σαββατοκύριακα έκανα εξώφυλλα σε περιοδικά, και περιστασιακά -όταν κανείς δεν κοιτούσε- έβγαινα για πάρτι», πρόσθεσε ο Johnson.

Να πούμε πως ο Don έχει παντρευτεί πέντε φορές και έχει πέντε παιδιά, ενώ στους γάμους του περιλαμβάνεται και ο δεύτερος γάμος με την τρίτη σύζυγό του Melanie Griffith, πριν από το δεύτερο διαζύγιό τους το 1996.

Ενώ σχετικά με τις γυναίκες της ζωής του, ο Don Johnson είπε: «Λοιπόν, για να είμαι δίκαιος, φαινόταν ότι είχα πολλούς γάμους, αλλά πάντα παντρευόμουν απλώς το ίδιο κορίτσι δύο φορές. Ξέρετε, είχα μια μεγάλη ζωή. Εκείνη η περίοδος της ζωής μου είναι θολή, και όμως θυμάμαι να συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα.

Ήταν μια μαγική εποχή. Βρέθηκα καλεσμένος στον Λευκό Οίκο, βρέθηκα να συναντώ τον Πάπα. Και μερικοί από τους ηθοποιούς που ήμασταν στο “Miami Vice” είναι μεγάλοι αστέρες σήμερα: Bruce Willis, Michael Chiklis, Liam Neeson, Julia Roberts, η λίστα είναι ατελείωτη. Εννοώ, είμαι ένα αγροτόπαιδο από το Μιζούρι. Ήταν ένα όνειρο».