Όσα είπε ο Don Johnson για τη σχέση με την κόρη του, Dakota: «Αυτή θα ήταν η…»

Όσα είπε ο Don Johnson για τη σχέση με την κόρη του, Dakota: «Αυτή θα ήταν η…»

Ο Don Johnson που είναι ένας περήφανος οικογενειάρχης, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People.

Μάλιστα, ο 73χρονος ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την αγάπη του στα παιδιά του και τη σχέση του με την 33χρονη κόρη του, Dakota.

«Δεν ανακατευόμαστε ο ένας στον κόσμο του άλλου, είμαστε πατέρας και κόρη» είπε ο Johnson για τον σεβασμό που έχει ο ένας για την καριέρα του άλλου, ενώ ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας “Book Club: The Next Chapter” στη Νέα Υόρκη και πρόσθεσε: «Είναι επαγγελματίας, είμαι επαγγελματίας».

Μάλιστα, αυτό επεκτείνεται και στο να δίνουν συμβουλές ο ένας στον άλλον αλλά και στη μαμά της Dakota, τη Melanie Griffith.

«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα θα με συμβούλευε σ’ αυτό το σημείο, αλλά ίσως να μου έλεγε “μπαμπά, φύγε” αστειεύτηκε. Σε ένα πιο σοβαρό τόνο ο σταρ είπε ότι αγαπημένο του καταφύγιο σε μια δύσκολη ημέρα είναι να είναι με τα παιδιά του. Λατρεύω να είμαι με τα παιδιά μου και έχω πολλά από αυτά, οπότε κάνω κατά κάποιο τρόπο τις βόλτες μου», λέει ο Don Johnson και προσθέτει:

«Είμαι ένας πολύ απλός άνθρωπος, μου αρέσει να περπατάω, μου αρέσει η φύση και όλα αυτά τα πράγματα και μου αρέσει να κάνω παρέα με την όμορφη γυναίκα μου»

Να πούμε πως ο Don Johnson είναι παντρεμένος με την Kelley Phleger και έχουν τρία παιδιά, την Grace, τον Jasper και τον Deacon. Ενώ εκτός από την Dakota, με την Griffith έχει επίσης έναν γιο, τον Jesse.