Η ενόχλησή του Φώτη Σεργουλόπουλου με ερώτηση δημοσιογράφου: «Να παρακολουθείτε έχω…»

Η ενόχλησή του Φώτη Σεργουλόπουλου με ερώτηση δημοσιογράφου: «Να παρακολουθείτε έχω...»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως υποδέχτηκε την Τζένη Μελιτά, ενώ έδειξε τον εκνευρισμό του σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε το πολυσυζητημένο 12αρι της Ελλάδας στην Κύπρο.

«Την αγκάλιασα και της είπα ότι έκανε πολύ καλή δουλειά» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για το πώς υποδέχτηκε την Τζένη Μελιτά από το Λίβερπουλ.

«Σας στεναχώρησαν τα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη;», ερωτήθηκε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής με τον ίδιο να απαντά: «Δεν θα το συζητήσω αυτή τη στιγμή αυτό».

Όσο για το αν αγχώθηκε την στιγμή που έδινε το 12αρι της Ελλάδας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε με εκνευρισμό: «Τα είπα στην εκπομπή μου σήμερα το πρωί».

Ενώ σε ερώτηση για το που θα έδινε ο ίδιος το 12αρι, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε ενοχλημένος: «Το είπα σήμερα το μεσημέρι να το παρακολουθείτε έχω εκπομπή καθημερινή 1:00 με 3:00 κάθε μέρα στην ΕΡΤ στην οποία μπορώ και λέω αυτά τα οποία θέλετε να ακούσετε και με ρωτάτε, εσείς ως δημοσιογράφοι μπορείτε να το παρακολουθείτε και βλέπω το αναρτάται και κάνετε τις αναρτήσεις σας σε πολλά μέσα και τα κάνετε και αναπαραγωγή οπότε ξέρετε να κάνετε πολύ καλή δουλειά».