Ο Δημήτρης Μπέλλος απαντά στο αν σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία Μπέη μετά τη νίκη της στο MasterChef

Ο Δημήτρης Μπέλλος απαντά στο αν σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία Μπέη μετά τη νίκη της στο MasterChef

Όπως είναι γνωστό, στον τελικό του έβδομου κύκλου του “MasterChef” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου μέσα από τη συχνότητα του Star, μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Μαρία Μπέη.

Μάλιστα, η 25χρονη μαγείρισσα συγκέντρωσε 41 βαθμούς, έναντι 40 βαθμούς που πήρε ο Νίκος Τράκας και κατάφερε να πάρει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ενώ στο πλευρό της Μαρίας Μπέη ήταν και ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος που δεν σταμάτησε να τη στηρίζει.

Αμέσως μετά τη νίκη της ο σύντροφός της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star” και απάντησε αν σκέφτεται να της κάνει σύντομα πρόταση γάμου.

«Νομίζω πως χαίρομαι πιο πολύ από το να το έπαιρνα εγώ. Είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ και το κατάφερε και πέρασε και πολλά για να το καταφέρει. Υπήρχε η έγνοια να περάσει την τριάδα και όταν έφτασε εκεί λέει μπορώ να το κερδίσω και θέλω και τα έδωσε όλα.

Είναι αγχωμένη εδώ και ένα μήνα. Δεν μπορώ να σου πω τι μου είπε μετά τη νίκη της! Δεν παίζει! Εγώ της είπα “μπράβο, συγχαρητήρια”. Μόνο αυτό. Εγώ θα της κάνω δώρο; Εκείνη θα μου κάνει! Κέρδισε έπαθλο, θα πάρει τα λεφτά! Εγώ θα της κάνω δώρο;

Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω κάποιο δώρο. Το έπαθλο να το κάνει ό,τι θέλει. Διακοπές, ταξίδια, ρούχα! Πραγματικά ό,τι θέλει και εγώ θα είμαι εκεί να την στηρίξω σε ό,τι κάνει», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία Μπέη, ο Δημήτρης Μπέλλος απάντησε: «Ποιος Ηλίας; Τι είπε; Ρώτα τον Ηλία! Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Επειδή κέρδισε το MasterChef; Οπα, όπα! Όλα ωραία, κέρδισε, μια χαρά, τούμπανο. Μέχρι εκεί! Έχουμε ακόμα».