Η Μαρία Μπέη αποκάλυψε πως σκέφτεται να αξιοποιήσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ του MasterChef

Η Μαρία Μπέη αποκάλυψε πως σκέφτεται να αξιοποιήσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ του MasterChef

Όπως είναι γνωστό, στον τελικό του έβδομου κύκλου του “MasterChef” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου μέσα από τη συχνότητα του Star, μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Μαρία Μπέη.

Μάλιστα, η 25χρονη μαγείρισσα συγκέντρωσε 41 βαθμούς, έναντι 40 βαθμούς που πήρε ο Νίκος Τράκας και κατάφερε να πάρει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ενώ την Πέμπτη η νικήτρια του reality μαγειρικής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Breakfast@Star” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ που κέρδισε.

«Αν ήταν περισσότερα θα αγόραζα ένα διαμέρισμα, θα τα νοίκιαζα για να έχω κάτι. Για τον καιρό που ζούμε και βλέπω πως έχουν ανεβεί πάρα πολύ τα ενοίκια, θα πήγαινα κάπου αλλού. Τα λεφτά που θα έβγαζα από το σπίτι, θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου στην εστίαση.

Θα περίμενα, θα μάζευα όσα ήθελα, γιατί θέλω περισσότερα λεφτά από αυτά του επάθλου. Οπότε θα περίμενα. Μαζί με τον Δημήτρη Μπέλλο. Θα έκανα ελληνική δημιουργική κουζίνα, αυτή είναι η ταυτότητα μου», είπε η Μαρία Μπέη.