Ο απολογισμός της Μπέττυς Μαγγίρα 2 μέρες πριν το τέλος της εκπομπή της: «Δεν είναι όλα πάντα ρόδινα»

Ο απολογισμός της Μπέττυς Μαγγίρα 2 μέρες πριν το τέλος της εκπομπή της: «Δεν είναι όλα πάντα ρόδινα»

Μία ανάρτηση – απολογισμό έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Open δύο μέρες πριν το τέλος της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», για την φετινή σεζόν, ένιωσε την ανάγκη να κοινοποιήσει ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο αναφέρει πως τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα και ότι δεν είναι πάντα όλα «ρόδινα»!

«2 μέρες πριν το τέλος της 2ης χρονιάς……..

Τα συναισθήματα ανάμεικτα!!!! Χαρά, γιατί τελειώνει η σεζόν και θα «διακοπάρουμε» καθώς η κούραση είναι μεγάλη αλλά και λύπη γιατί άλλη μια χρονιά δύσκολη αλλά τόσο γεμάτη τελειώνει !! Μια χρονιά με πολλή δουλειά, πολλές χαρές, δυσκολίες, εμπόδια και επιτυχίες!!! Είμαι τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που αγαπώ και περνάω τόσο καλά ! Σίγουρα δεν είναι όλα πάντα ρόδινα ….

Αλλά έτσι είναι η ζωή …. και πάντα συνεχίζεται !!!

Κι εκεί μπορεί να νιώσεις όλη την πίεση να σε καταβάλει ! Να νιώθεις ότι «κουβαλάς» όλο το βάρος του κόσμου … στις πλάτες σου!

Να πρέπει να πάρεις αποφάσεις, που μπορεί να επηρεάσουν εσένα και τους γύρω σου ! Μπορεί και όχι.

Και ψάχνεις να βρεις κάπου να πιαστείς να στηριχτείς να αντλήσεις δύναμη. Η δύναμη όμως βρίσκεται μέσα μας και πρέπει να την ανακαλύψουμε εμείς οι ίδιοι και να την χρησιμοποιήσουμε ανάλογα. Αυτό όμως που δεν με έχει προδώσει ποτέ είναι το ένστικτο μου!

Και το ακολουθώ πάντα, αρκεί να μου μιλήσει» έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα στην ανάρτησή της.