Γονείς για 4η φορά έγιναν η Chrissy Teigen και ο John Legend!

Γονείς για 4η φορά έγιναν η Chrissy Teigen και ο John Legend!

Γονείς για 4η φορά έγιναν πριν από λίγες ημέρες η Chrissy Teigen και ο John Legend.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα αγοράκι, μέσω παρένθετης μητέρας και την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, η Teigen που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και σε μία από αυτές μας έδειξε και τον νεογέννητο γιο της, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα του δώσουν.

«Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για αυτό το απίστευτο δώρο που μας έδωσες, Αλεξάνδρα. Και είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορούμε να πούμε στον κόσμο ότι είναι εδώ, με ένα όνομα που θα συνδέεται για πάντα μαζί σου, το Ρεν Αλεξάντερ Στίβενς. Οι καρδιές μας, και το σπίτι μας, είναι επίσημα γεμάτα», έγραψε η Chrissy Teigen στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Να πούμε πως το νεογέννητο παιδί τους έρχεται μόλις πέντε μήνες μετά την γέννηση της μικρής Esti. Ενώ η Teigen στην ανάρτησή της κάνει μία αναφορά στο μωρό που έχασε πριν από καιρό, τον Τζακ.

«Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να κυοφορήσω ξανά ένα μωρό, θυμάμαι τους ανθρώπους εκείνους που ήθελαν να βεβαιωθούν, ότι δεν θα βιώσω ξανά τέτοιον πόνο και τέτοια απώλεια» έγραψε η Chrissy Teigen ενώ επισημαίνει ότι πάντα ήθελε να έχει τέσσερα παιδιά.

Ωστόσο, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το πρώτο έμβρυο της παρένθετης μητέρας δεν επιβίωσε αλλά τελικά τα κατάφεραν. Το post καταλήγει με ένα μήνυμα αγάπης στην παρένθετη μητέρα που κυοφόρησε το παιδί της, ενώ συνόδευσε τη δημοσίευση με κοινό τους στιγμιότυπο, αλλά και φωτογραφίες του μωρού.