Νόνικα Γαληνέα για την περιπέτεια με την υγείας της: «Πέρασα μία μπόρα, αλλά είμαι ζωντανή»

Νόνικα Γαληνέα για την περιπέτεια με την υγείας της: «Πέρασα μία μπόρα, αλλά είμαι ζωντανή»

Συνέντευξη στο «Secret» και στην Σάσα Σταμάτη, παραχώρησε η Νόνικα Γαληνέα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε και την έφερε κοντά στον θάνατο.

«Είμαι καλύτερα. Πέρασα μια μπόρα, αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Νοσηλεύτηκα για μεγάλο διάστημα στο “Υγεία”. Eπρόκειτο για μια δύσκολη, πολύ κακή στιγμή της ζωής µου, αλλά ευτυχώς είμαι ζωντανή» είπε η Νόνικα Γαληνέα.

Τι ακριβώς σας συνέβη;

Έχασα τις αισθήσεις µου, µε βρήκαν κάτω.

Πώς νιώσατε εκείνη τη στιγµή; Φοβηθήκατε τον θάνατο;

Κοιτάξτε, όλοι θα «φύγουμε» κάποια στιγμή. Θα μπορούσε άνετα να πρόκειται για τη δική µου στιγμή, αλλά είμαι εδώ, είμαι ζωντανή και θεωρώ τον εαυτό µου ιδιαίτερα τυχερό. ∆εν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για µένα. Προσωπικά προστατεύω τον εαυτό µου και το ίδιο εύχομαι σε όλους σας. Όσον αφορά τον θάνατο, όπως ξεκίνησα να εξηγώ, όχι, δεν τον φοβήθηκα. Ο λόγος είναι πως είμαι γεμάτη από πράγματα που έζησα, νιώθω πλήρης μέσα µου, ολοκληρωμένη.

Εκείνο το διάστημα της νοσηλείας σας από πού αντλήσατε δυνάμεις; Σας ρωτάω, γιατί η ανεβασμένη ψυχολογία, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε αντιξοότητες, πολλών δε µάλλον όταν μιλάμε για θέματα υγείας, είναι καταλυτικός παράγοντας.

Πιστεύω πολύ στην Παναγία. ∆εν θεωρώ εξάλλου πως τελικά µας έχει μείνει και κάτι άλλο εκτός από την πίστη µας. ∆εν βλέπετε το χάλι στο οποίο βρίσκεται ο κόστος σήμερα; Αυτό, δε, που συνέβη -και συμβαίνει ακόμη- µε την έξαρση του κορονοϊού είναι τραγικό.

Εσείς νοσήσατε από COVID;

Όχι, δεν κόλλησα γιατί, όπως και να έχει, πλέον δεν πάω πουθενά. Βλέπω τηλεόραση µε πολύ πόνο στο στομάχι, γιατί θλίβομαι βαθύτατα. ∆είτε πού καταντήσαμε… Και ο κορονοϊός να µην υπήρχε, τα πράγματα που αντικρίζω στην τηλεόραση είναι φρικαλέα. Αυτά που λέγονται και ακούμε τώρα πια σε καθημερινή βάση είναι φόνοι, βιασμοί…

Να εικάσω ότι βλέπετε σίριαλ ή όχι; Έχουν γίνει αξιοσημείωτες παραγωγές τα τελευταία χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως τώρα άρχισα να βλέπω στο Mega το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Θέλω να γελάω. Πρέπει να σας πω ότι βρίσκω τους σεναριογράφους του σίριαλ σπουδαίους.