Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να τις…»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να τις...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μίλησαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη μετακόμισή τους, αλλά και για το ενδεχόμενο να μπουν μαζί στο Survivor.

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες. Η δική μου μετακόμιση. Για να αφήσουμε τώρα αυτό το σπίτι θέλει σοβαρή σκέψη. Δεν θα πάρω κανέναν να προτείνω τον εαυτό μου. Γενικά είμαι άνθρωπος που θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να τις κάνω μόνη μου. Έχω τις δουλειές μου, την επιχείρησή μου, τον άντρα μου, τους φίλους μου. Είμαι γεμάτη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ενώ από την άλλη, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Πρέπει να μετέφερα 100 κούτες με ρούχα της Αλεξάνδρας. Δεν θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor. Είμαι πολύ υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπώ πόσω μάλλον με την Αλεξάνδρα που είναι γυναίκα μου. Αν πηγαίναμε μαζί, επειδή είναι παιχνίδι επιβίωσης και πρέπει να επιβιώσεις για τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα, εγώ θα κοιτούσα να επιβιώσει η Αλεξάνδρα. Θα τσακωνόταν με κάποιον, θα έμπαινα εγώ στη μέση. Νομίζω δεν θα μου έκανε καλό».