Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου: «Ένα είναι το φαινόμενο ότι 95% οι κριτικές ήταν απορριπτικές για εμάς»

Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου: «Ένα είναι το φαινόμενο ότι 95% οι κριτικές ήταν απορριπτικές για εμάς»

Καλεσμένοι στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα με τη Νίκη Λυμπεράκη, βρέθηκαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Το κορυφαίο δίδυμο της ελληνικής κωμωδίας, μεταξύ άλλων μίλησε για τους σταθμούς και τα ορόσημα της επιτυχημένης πορείας του.

Όσο για τις συνεργασίες με αγαπημένους ηθοποιούς, για τις ανεπανάληπτες τηλεοπτικές, θεατρικές και κινηματογραφικές στιγμές με άφθονο γέλιο, αξέχαστες ατάκες και λατρεμένους χαρακτήρες.

«Η κριτική ιδιαίτερα του κινηματογράφου -όχι ότι του θεάτρου μας αγκάλιασαν- στο σινεμά η απόρριψη… Εντάξει αν είναι ένας στους δέκα που μας απέρριψε… Ήταν 100% απορριπτικοί και στις τέσσερις ταινίες» ανέφερε ο Μιχάλης Ρέππας και συνέχισε ο Θανάσης Παπαθανασίου: «Όταν βγήκε το Safe Sex αισθάνθηκα σαν να έχω κάνει έγκλημα. Ήταν φρικτό».

«Πηγαίναμε σε μία εκπομπή, διαβάσαμε τις εφημερίδες τι γράφουν και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Εμένα με νοιάζει (σ.σ. η κριτική), απλά κάποια στιγμή είπα δεν θα μου πείτε ούτε εισιτήρια ούτε τι γράφτηκε… Δεν καταλαβαίνω έναν καλλιτέχνη πως μπορεί να μην τον νοιάζει. Δεν ξέρουμε αν είναι εμπαθείς. Ένα είναι το φαινόμενο ότι 95% ήταν απορριπτικές οι κριτικές για εμάς πάντα παγίως» συμπλήρωσε ο Μιχάλης Ρέππας.