Νόνη Δούνια: «Οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν…»

Νόνη Δούνια: «Οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν...»

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Νόνη Δούνια απάντησε στα δημοσιεύματα που είχαν το όνομά της ανάμεσα στους celebrities που δεν εκλέχτηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα η Νόνη Δούνια έγραψε πως ο όρος celebrity στην Ελλάδα είναι ατυχής, ενώ τόνισε πως «το να βάζουμε “ταμπέλες” στους ανθρώπους, με αφορμή την ενασχόλησή τους με ένα προβεβλημένο επάγγελμα, εν έτει 2023, είναι τουλάχιστον άτοπο και άδικο».

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι ατυχής ο όρος “celebrity”, θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μαζί σας. Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται (ή πρέπει να κρίνεται) από την παιδεία, την προσωπικότητά του, την πορεία του, τη συμπεριφορά του, το έργο του και εν γένει τη στάση του απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους του.

Το να βάζουμε “ταμπέλες” στους ανθρώπους, με αφορμή την ενασχόλησή τους με ένα προβεβλημένο επάγγελμα, εν έτει 2023, είναι τουλάχιστον άτοπο και άδικο.

Προσωπικά, πέρα από τον χώρο της μόδας, ασχολήθηκα χρόνια με τον πρωταθλητισμό, την υποκριτική, τα Μ.Μ.Ε. και τις επιχειρήσεις, πριν εισέλθω στον πολιτικό στίβο, πρώτα στον Δήμο Πειραιά και, έπειτα, στη Βουλή. Ό, τι έκανα, το έκανα πάντα με συνέπεια, σοβαρότητα και πλήρη αφοσίωση. Και αυτό το μαρτυρούν, αφενός η κοινοβουλευτική, αλλά και η εξωκοινοβουλευτική πορεία μου, όσο και οι άνθρωποι, με τους οποίους συνεργάστηκα και με γνωρίζουν καλά.

Συνεπώς, οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει! Είμαι η Νόνη και είμαι πολλά περισσότερα! Καλημέρα σε όλους!»