Μάριος Αθανασίου: «Στεναχωρήθηκα που δεν εκλέχθηκα, θα μου…»

Μάριος Αθανασίου: «Στεναχωρήθηκα που δεν εκλέχθηκα, θα μου...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Μάριος Αθανασίου.

Ο ηθοποιός που έμεινε εκτός ελληνικού κοινοβουλίου, μεταξύ άλλων μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και την εμπειρία του στην πολιτική όλο αυτό το διάστημα αποκαλύπτοντας πως είναι στεναχωρημένος που δεν εκλέχτηκε.

«Ο κόσμος που τα δεν φταίει και με όλους μου τους φίλους που συζητάω ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να πει κάποια πράγματα, προφανώς δεν τα είπε καλά από την στιγμή που ο κόσμος δεν το κατάλαβε το λάθος είναι δικό μου. Όταν λέω δικό μου εννοώ προσωπικά δικό μου. Φταίω και εγώ που δεν στο μεταδίδω» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Όσο για το αν ο ηθοποιός στεναχωρήθηκε που δεν εκλέχτηκε, ανέφερε: «Είναι λίγο περίεργο, πρωτόγνωρο, πολύ ενδιαφέρον βλέπεις πώς κινείται η κοινωνία προεκλογικά κάτι διαφορετικό, στεναχωρήθηκα θα μου κρατήσει δυο-τρεις μέρες μετά θα πάρω τα πάνω μου».

Ενώ σχετικά με το αν θα συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική, ο Μάριος Αθανασίου ξεκαθάρισε: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι, με τα πολιτικά ενεργός θα συνεχίσω να είμαι όπως ήμουνα και πριν και σαν πολίτης και ενεργός στο ΣΥΡΙΖΑ τις επιλογές μου μετά θα σκεφτώ πολύ αργότερα τώρα προέχουν οι επόμενες εκλογές».