Νατάσα Θεοδωρίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ζούμε στο ίδιο συγκρότημα και δεν ανταλλάσσαμε ούτε…»

Νατάσα Θεοδωρίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ζούμε στο ίδιο συγκρότημα και δεν ανταλλάσσαμε ούτε...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο παρουσιαστής μεταξύ ρώτησε την τραγουδίστρια για την συμμετοχή του Γιώργου Λιάγκα στο video clip της αλλά και την νέα τους φιλία με την ίδια να εξιστορεί πως ήρθαν κοντά!

«Με τον Γιώργο δεν είχαμε να χωρίσουμε τίποτα, όπως και με όλους τους ανθρώπους. Συνεχίζουμε να ζούμε στο ίδιο συγκρότημα και να μην ανταλλάσσουμε ούτε καλημέρα ούτε καλησπέρα ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε κάπου τυχαία μαζί σε μία κοινή παρέα και φεύγοντας από εκείνη την παρέα μίλησα με τον Πάνο τον φίλο μας… Και όταν φύγαμε λέω “ρε συ Πάνο τον συμπάθησα πάρα πολύ τον Γιώργο… του λέω γιατί δεν μιλάμε; είναι γλυκός, είναι μορφωμένο παιδί, λέω θέλω να ξαναβγούμε να τον γνωριστούμε με αυτό τον άνθρωπο” Μένω πάνω-κάτω και δεν έχουμε λόγο να μην μιλάμε. Ξαναβγήκαμε, και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και είναι πολύ ωραίος τύπος πολύ καλός πατέρας είναι ένας άνθρωπος που θες να κάνεις παρέα μαζί του» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στη συνέχεια η ερμηνεύτρια για το video clip της που πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Λιάγκας, ανέφερε: «Εκείνο το βράδυ μου άρεσε ο τρόπος που μιλούσε ένας σοβαρός άνθρωπος, νέος, που μπορείς να κάνεις ένα διάλογο, να μιλήσεις να πεις πέντε πράγματα. Και φτάσαμε στο video clip… Με το που ακούω το τραγούδι θα πάω στον Αστέρα γιατί είναι το αγαπημένο μου μέρος και θέλω να βρω κάποιον να τον κυνηγάω να κάνω χιούμορ και λέει ο Πάνος ένας είναι αυτός που θα κυνηγάς…. ο Γιώργος Λιάγκας. Του λέω εγώ ντρέπομαι να το πω γιατί ήταν ένας μήνας που κάναμε παρέα…».