Συγκινεί το “αντίο” του Sylvester Stallone στον Carl Weathers: «Apollo, συνέχισε να ρίχνεις γροθιές»

Συγκινεί το "αντίο" του Sylvester Stallone στον Carl Weathers: «Apollo, συνέχισε να ρίχνεις γροθιές»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών, άφησε ο Carl Weathers που έγινε παγκόσμια γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Apollo Creed στις ταινίες “Rocky” στο πλευρό του Sylvester Stallone.

Ενώ με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Stallone απέτισε φόρο τιμής στον καλό του φίλο και συνάδελφο.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που ανέβασε, ο Sylvester Stallone εμφανώς φορτισμένος στέκεται μπροστά από έναν πίνακα που εικονίζει τον Rocky και τον Apollo και ακούγεται να λέει τα εξής:

«Σήμερα είναι μια απίστευτα θλιβερή μέρα για μένα. Είμαι τόσο συντετριμμένος και προσπαθώ να συγκρατηθώ, γιατί ο Καρλ Γουέδερς ήταν ένα αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου, της επιτυχίας μου… των πάντων. Του δίνω όλα τα εύσημα… γιατί όταν μπήκε σε εκείνο το δωμάτιο και τον είδα για πρώτη φορά, είδα το μεγαλείο του, αλλά δεν συνειδητοποίησα τότε το μέγεθός αυτού. Δεν θα μπορούσα ποτέ να καταφέρω αυτό που καταφέραμε με τον Ρόκυ, χωρίς αυτόν Ήταν καταπληκτικός.

Η φωνή του, το μέγεθός του, η δύναμή του, η αθλητική του ικανότητα, αλλά κυρίως η καρδιά του και η ψυχή του… Είναι μια φρικτή απώλεια. Στέκομαι μπροστά σε αυτό τον πίνακα, γιατί ήταν πιθανώς η τελευταία φορά που ήμασταν μαζί στο ρινγκ και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν μαγικός και είμαι τόσο τυχερός που ήμουν μέρος της ζωής του. Οπότε Απόλο, συνέχισε να ρίχνεις γροθιές…».