Μυρτώ Αλικάκη για Γιούλικα Σκαφιδά: «Γνωρίζω την ιστορία, με σόκαρε, της είπα ότι πρέπει να προσέχει πολύ»

Μυρτώ Αλικάκη για Γιούλικα Σκαφιδά: «Γνωρίζω την ιστορία, με σόκαρε, της είπα ότι πρέπει να προσέχει πολύ»

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηλικία της μιας και πρόσφατα έκλεισε τα 50 χρόνια ζωής, λέγοντας ότι νιώθει πολύ νέα ενώ μίλησε και για το πρόσφατο περιστατικό με τη Γιούλικα Σκαφιδά η οποία πέρασε ένα βράδυ στο αυτόφωρο μετά από την απόφασή της να υπερασπιστεί ένα δικό της πρόσωπο θύμα κακοποίησης.

«Το 50 σαν νούμερο δεν ακούγεται πολύ ωραίο αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ νέα, γεμάτη ενέργεια, είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου. Αυτό που ίσως αλλάζει συμβολικά είναι ότι σαν να σηματοδοτείται μια φάση που βλέπεις ότι δεν έχεις πια τον άπειρο χρόνο μπροστά σου» είπε η Μυρτώ Αλικάκη.

Ενώ σχετικά με τη Γιούλικα Σκαφιδά, η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε: «Επειδή δουλεύαμε μαζί με τη Γιούλικα τον χειμώνα, γνωρίζω αυτή την ιστορία εδώ και κάποιο καιρό. Της βγάζω το καπέλο που υπερασπίστηκε το δικό της πρόσωπο. Με σόκαρε πάρα πολύ όταν το άκουσα και σε μια κουβέντα που είχαμε κάνει της είχα πει ότι πρέπει να προσέχει πάρα πολύ και εκείνη και το πρόσωπο που υπερασπίστηκε».