Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε το λόγο που δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο της με τον Μάριο Καπότση

Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε το λόγο που δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο της με τον Μάριο Καπότση

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Μάλιστα, το ζευγάρι θα επισφραγίσει τον ερωτά του στις 9 Ιουλίου στην Κρήτη, παρουσία στενών φίλων και συγγενών και περιμένει με αγωνία αυτή τη στιγμή.

Ενώ λίγο πριν το γάμο, η Κόνι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που στο γάμο της δεν θα βρίσκονται παιδιά.

«Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου ότι ήδη φοράμε τις βέρες μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», είπε η Κόνι Μεταξά και συνέχισε:

«Τώρα που γνώρισα τον Μάριο πιστεύω στο για πάντα, πριν από εκείνον δε μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού. Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο».