Μαρίνα Σάττι: «Έχω πουλήσει χωράφι στην Κρήτη για να γυρίσω βίντεο κλιπ»

Μαρίνα Σάττι: «Έχω πουλήσει χωράφι στην Κρήτη για να γυρίσω βίντεο κλιπ»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου”, παραχώρησε η Μαρίνα Σάττι.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμφάνισή της στην σκηνή της Eurovision που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

«Δεν φοβάμαι τις κάμερες, παλιά φοβόμουνα, αλλά παλιά τα φοβόμουνα και όλα και το τι θα πει ο κόσμος. Καταλαβαίνω ότι με γνωρίζουν περισσότεροι απ’ ότι πριν αυτή την περίοδο. Δεν έχω αλλάξει κάτι στη ζωή μου, τα ίδια κάνω. Βγαίνω έξω με τις πιτζάμες μου και μετά λέω “ωχ, έχει κάμερες”. Δεν μου έχουν στείλει μήνυμα η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα. Έχω μιλήσει με την Αμάντα και τη Στεφανία.

Υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα για την Ελλάδα, αυτά τα στάνταρ κλισέ. Μου άρεσε να κάνω πλάκα και λίγο χιούμορ πάνω σ’ αυτό. Το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, δεν παραποιήσαμε κάτι, δεν αλλάξαμε κάτι. Πριν ανέβω στη σκηνή θα κάνω σίγουρα ζέσταμα σώματος και φωνής, σίγουρα να περάσουμε τη χορογραφία με τα παιδιά.

Για μία συναυλία έχεις τον χρόνο να ζεσταθείς, αυτό όμως είναι σπριντ τριών λεπτών και δεν προλαβαίνεις να το βρεις στην πορεία, θα πρέπει να είμαι από πριν σ’ ένα peak ενέργειας. Το τραγούδι έχει από μόνο του μία σκηνοθεσία. Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα περπατήσω, που θα χορέψουμε και χιπ χοπ και παραδοσιακό και λαϊκό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε στη Eurovision 2024, αλλά ελπίζω να τα σπάσουμε. Το φτιάχνουμε το ρούχο», είπε η Μαρίνα Σάττι.

«Παλαιότερα έχω πουλήσει χωράφι στη Κρήτη για να γυρίσω βίντεο κλιπ», αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι.