Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία»

Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, βρέθηκε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια βάρους και τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε.

«Ενδιαφέρει ένα μοντέλο πώς θα βγει στην παραλία γιατί μας έχουν επηρεάσει και τα social media, και τα πρακτορεία μας. έχω να πω ότι είναι πολύ κρίμα, ακόμα και άτομα που κάνουμε αυτό το επάγγελμα, να το έχουμε στο μυαλό μας. Έχω περάσει από το στάδιο του να με ενδιαφέρει πάρα πολύ πώς θα βγω στην παραλία, με πιάνει ένα κοινωνικό άγχος, και σκέφτομαι πολλές φορές πώς μπορεί να επηρεάσει κάτι τέτοιο, κοπέλες που δεν νιώθουν καθόλου καλά με το σώμα τους.

Πλέον νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Τελευταία φορά έκανα μία διαιρετά για να πάω ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα πέρσι, δύο μήνες μου πήρε να χάσω 10 κιλά. Και μετά μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία», είπε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

«Είχα πολλά ορμονικά θέματα, τα γυναικολογικά μου ήταν χάλια για 5 μήνες, δεν είχα περίοδο. Τριχόπτωση δεν το ήξερα, αλλά το έπαθα και αυτό και δεν ήξερα ότι είναι από αυτό. Αυτή η γενιά είναι πολύ κολλημένη για το πώς είναι το σώμα τους, παρόλο που έχουμε βγάλει από πάνω μας αυτό με τα κιλά. Απαντώ πως θα πρέπει να πάνε σε κάποιον διατροφολόγο. Έχω μία ισορροπημένη διατροφή και κάνω και την γυμναστική μου και είμαι καλά», συμπλήρωσε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

«Έτρωγα 1300 θερμίδες την ημέρα, και πολύ αυστηρά. Δεν ήξερα ότι αυτό θα επηρεάσει το σώμα και την ψυχή μου. Έκανα και fasting – διαθεματική νηστεία – εντάθηκε το πρόβλημα. Το πλήρωσα ακριβά αυτό που έκανα», πρόσθεσε το μοντέλο.