Εύη Βατίδου: «Είναι δυνατόν μετά από 17 χρόνια που έχουμε χωρίσει να πάρω την άδεια του πρώην συζύγου μου;»

Εύη-Βατίδου-250x250.png

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», παραχώρησε η Εύη Βατίδου.

Η Εύη Βατίδου μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να κατέβει στην πολιτική, ενώ αποκάλυψε αν συμβουλεύτηκε τον πρώην σύζυγό της.

Πώς αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα µε το κόμμα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου;

Την κυρία Λατινοπούλου την γνώρισα στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο μήνες περίπου, που είχα πάει για μια δουλειά. Συναντηθήκαμε στην Αθήνα, µου έκανε επίσημη, τιμητική πρόταση για τη Β’ Αθηνών και το σκέφτηκα. Συζητήσαμε μαζί κάποιες ώρες και έπειτα από λίγες ημέρες της είπα το «ναι».

Ο Άρειος Πάγος ωστόσο άφησε εκτός εκλογών το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, οπότε αλλάζουν όλα σχετικά με την απόφασή σου να ασχοληθείς με την πολιτική;

Υπήρξε ένα πρόβλημα με το όνομα του κόμματος καθώς υποστήριξε ο Άρειος Πάγος ότι συσχετίζεται με ένα άλλο κόμμα. Σεβόμαστε την απόφαση αυτή αλλά δεν θεωρούμε ότι είναι και η σωστή για εμάς. Από εδώ και στο εξής θα αλλάξουμε το όνομα του κόμματος και θα συνεχίσουμε με νέα ονομασία. Με την προοπτική βέβαια ότι θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές. Να σου πω βέβαια ότι εγώ κοιτάζω και το μέλλον και τώρα να μην γίνει θα ετοιμαστούμε για την επόμενη τετραετία.

Πολλοί μπορεί να πουν «τι δουλειά έχει η Βατίδου στη Βουλή», επειδή προέρχεσαι από την χώρο του μόντελινγκ. Τι απαντάς σε αυτό;

Υπάρχει αυτή τη στιγμή βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που ήταν πρώην μοντέλο και αναφέρομαι στη Νόνη Δούνια. Επίσης πριν από χρόνια είχε υπάρξει υπουργός πολιτισμού η Έλενα Κουντουρά που ήταν επίσης ένα διακεκριμένο μοντέλο. Όλοι έχουν δικαίωμα να ασχοληθούν με την πολιτική και να προσφέρουν.

Με τα παιδιά σου το συζήτησες για την υποψηφιότητά σου; Τι σου είπαν;

Το είπα στην οικογένειά µου και σε κάθε απόφαση που παίρνω είναι δίπλα µου και µε στηρίζουν.

Με τον πρώην σύζυγό σου Αλέξη Κούγια, συζήτησες την απόφασή σου αυτή;

Είναι δυνατόν μετά από δεκαεπτά χρόνια που έχουμε χωρίσει να πάρω την άδεια του πρώην συζύγου μου; Φυσικά και δεν συζήτησα τίποτα μαζί του και γενικά τις αποφάσεις της ζωής μου τις παίρνω μόνη μου. Καλύτερα να με ρωτήσεις αν το συζήτησα με τον νέο σύντροφο που έχω στη ζωή μου, γιατί οι άνθρωποι που είναι γύρω μας, μας βοηθούν και μας στηρίζουν.