Μαρία Σολωμού: «Δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο και βρίσκουν εμένα»

Μαρία Σολωμού: «Δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο και βρίσκουν εμένα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Xαμογέλα και πάλι», μίλησε η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στις ατάκες από τα Podcast της που ενόχλησαν την Έλενα Χριστοπούλου.

Παράλληλα, η Μαρία Σολωμού μίλησε για την σχέση της με τον Mente Fuerte, το ενδεχόμενο συγκατοίκησής τους αλλά και τις επαφές που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της.

«Θέλω να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται με τα Podcast. Κάθε εβδομάδα θα λέω και κάτι που εν δυνάμει θα μπορεί να γίνει λάστιχο. Δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο και παίρνουν εμένα; Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά… Την Έλενα Χριστοπούλου την αγαπώ και η Έλενα ξέρει πάρα πολύ καλά τι πάει να πει αυτό που είπα για το status, που το πιστεύει ακράδαντα. Μάλλον μόνο για μένα μετράει το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική.

Δε ξέρω πόσο μορφωμένη είναι η Έλενα που θα είναι, αλλά η αισθητική είναι…. άντε γειά, και όλοι από κάτω κοιτάμε. Λεκτική βία έχω ζήσει, λίγο αυτά τα χειριστικά που νιώθεις μια υποχρέωση ενώ δε θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις σχέσεις αλλά στη δουλειά τα έχουμε υποστεί επίσης, συνέβαινε αυτό. Εμείς ζούσαμε και μια εποχή που θεωρούσαμε ότι έτσι έπρεπε να είναι» είπε η Μαρία Σολωμού και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν φιλίες που εξελλίσονται σε έρωτες. Αυτό είναι αλήθεια. Αν έχω κάποια ενημέρωση από το κοντρολ… Παιδιά, δε θα πω ποτέ τίποτα. Θα μείνετε όλοι με την απορία για το τι συμβαίνει. Οι φίλοι πάνε ο ένας στα σπίτια του άλλου. Οι φίλοι όντως συγκατοικούν. Έχω αποφασίσει όμως ότι η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι γύρω στα 70 που θα μαζευτούμε όλες οι φίλες που εντάξει, εγώ δεν έχω παντρευτεί, οι μισές έχουν χωρίσει, θα χωρίσουν και οι υπόλοιπες κάποια στιγμή, και θα πάμε σε ένα μέρος να κάτσουμε».

Πηγή φωτογραφίας: instagram