Μαρία Κοζάκου: «Εγώ είμαι χαρούμενη με το τραγούδι που στείλαμε στη Eurovision και λυπάμαι που…»

Μαρία Κοζάκου: «Εγώ είμαι χαρούμενη με το τραγούδι που στείλαμε στη Eurovision και λυπάμαι που...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», μίλησε η Μαρία Κοζάκου λίγη ώρα μετά το τέλος του B’ Ημιτελικού της Eurovision και τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον μεγάλο τελικό.

Η δημοσιογράφος που περιέγραψε τον διαγωνισμό τραγουδιού, εξέφρασε τη λύπη της για τον αποκλεισμό του Victor Vernicos, ενώ ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που πήραν μέρος στην προσπάθεια της ελληνικής αποστολής.

«Μας λυπεί πάρα πολύ το αποτέλεσμα, καθώς ελπίζαμε ότι θα έπαιρνε το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό ο Βίκτωρας. Στο εξωτερικό ήταν πολύ θετικοί για την ελληνική προσπάθεια κι ελπίζαμε πως δεν θα επιβεβαιώνονταν αυτή τη φορά τα στοιχήματα, στα οποία εγώ δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία.

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Εμείς είχαμε μια μινιμαλιστική, αφαιρετική προσέγγιση απέναντι στα πράγματα. Δεν είναι μόνο θέμα ελληνικής αποστολής, είναι θέμα όλης της Ελλάδας, χωρίς να αποτελεί εθνικό διακύβευμα φυσικά το θέμα της Eurovision. Χαρήκαμε όλοι για την Κύπρο.

Ο Victor είναι 16 χρονών και χρειάζεται να συνεχίσει να ζει το όνειρό του. Έχει κατανοήσει ότι αυτό που έζησε δεν το ζουν πολλοί 16χρονοι. Εγώ είμαι χαρούμενη με το τραγούδι που στείλαμε και λυπάμαι που δεν θα είναι στον τελικό. Δεν παρακολουθώ πολύ τα social από επιλογή. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τους εαυτούς μας για να μπορούμε να είμαστε γενναιόδωροι και καταδεκτικοί με τους άλλους» είπε η Μαρία Κοζάκου.